Stokta yok ama sarı sitede kapali kutu satanlar var
2800 TL gibi bir fiyata satılıyor sıfır olanı ve bence yine pahalı. Daha ucuza bu var yine sıfır deniyor:
1000W bir PSU'ya ihtiyacınız yok. Uzay roketi çalıştırmayacaksınız.
Stokta yok ama sarı sitede kapali kutu satanlar var
Teşekkürler, işlemciye OC yaptim şimdilik bir sorun yok gibi ya da öyle saniyorum
1440pÇözünürlük nedir?
Hocam bu dobraliginiz için tesekkur ederim, uzay roketi konusunda haklisiniz. Bu attiginiz corsair saticisina ulasamiyorum. Evga 850GA işimizi gorur mu? Japon kapasitorler vs de varmis biraz indirimde yapiyor “sıfır”2800 TL gibi bir fiyata satılıyor sıfır olanı ve bence yine pahalı. Daha ucuza bu var yine sıfır deniyor:
1000W bir PSU'ya ihtiyacınız yok. Uzay roketi çalıştırmayacaksınız.
1440p
Hocam bu dobraliginiz için tesekkur ederim, uzay roketi konusunda haklisiniz. Bu attiginiz corsair saticisina ulasamiyorum. Evga 850GA işimizi gorur mu? Japon kapasitorler vs de varmis biraz indirimde yapiyor “sıfır”
Hocam bu dobraliginiz için tesekkur ederim, uzay roketi konusunda haklisiniz.
Selam, sistemim kısaca EVGA 3090 Ti 3 SSD ve güzel ısınan bir “k” Intel işlemcim var.
850W bir PSU alacagim fakat asagidaki belirttiğim iki PSU arasında kaldım. 1000 TL farka “x” model deger mi sizce ya da gerekli mi, uzun vade de? Tek fark sanirim X modelde Japon kapasitor olmasi, buna gerek var mi? Düz modele niye eklememişler acaba.
Tecrübe eden ya da bilgisi olan arkadaslarimin desteğini rica ederim, sevgiler.
![]()
Corsair 850W RM White Series RM850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
Corsair 850W RM White Series RM850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
CORSAIR RM850x RMx Serie 850 Watt 80 Plus Gold Tam Moduler ATX PSU Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CORSAIR Marka CORSAIR RM850x RMx Serie 850 Watt 80 Plus Gold Tam Moduler ATX PSU Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Birkaç tier liste baktım aynı seviyede ürünler olarak gözüküyor ama RMX daha çok önerilen bir model. Sadece o fiyatlara çıkınca değmez açıkçası. Denildiği gibi 1000W PSU senin sistemin için biraz abartı ama 1000W fiyatına 850W alma diye tavsiye ettim. Bu arada hatırlatırım kullandığın 3090 Ti da yeni nesil 12VHPWR güç konnektörü var. O kart için eski nesil bir PSU alma, almışken ATX 3.0 ve PCle 5.0 uyumlu olmasına dikkat et.Nasil bi ürün sizce? Corsair rmx serisine göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.