30k civarı sistem önerisi

30k bütçem var, ufak oynama olur 32-33K civarı. Intel bir sistem istiyorum. Oyun amaçlı olacak, 6 ay taksitli alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. AMD genel sevmiyorum önermezseniz sevinirim.
Oyun icin amd dahha performansli hocam. Neden tercih etmiyorsunuz?

Yılların verdiği alışkanlık ve tercihler. Çok sorgulanması gerektiğini düşünmüyorum. Intel ve NVIDIA uyumunu seviyorum. Biraz geri kafalılık da diyebilirsiniz geçmişte yaşanan sorunlar diyelim.

AMD işlemciler oyunda Intel'den daha stabil çalışıyor Intel'in çekirdek avantajı edit render gibi işlerde avantajlı ayrıca soket olayı Intel'in upgrade olayını baltalıyor yine de siz bilirsiniz ama ön yargı iyi değil bende NVIDIA fanboyuyum fakat işlemcide oyun içinse AMD tek geçilir.

Yılların verdiği alışkanlık ve tercihler. Çok sorgulanması gerektiğini düşünmüyorum. Intel ve NVIDIA uyumunu seviyorum. Biraz geri kafalılık da diyebilirsiniz geçmişte yaşanan sorunlar diyelim.

Sisteme sonradan güncelleme olmayacak zaten. Alınıp 5-6 sene kesintisiz kullanmayı düşünüyorum.

RAM 16x2 yapsam mantıklı gibi gözüküyor.

i3 13100FMI bu fiyat bandında bir de kesinlikle seçenek bile değil.

Kardeşim o zevkler sorgulanmaz tercihler sorgulanır. İntel şu aralar almak saçmalık gibi bir durum.

i3 13100FMI bu fiyat bandında bir de kesinlikle seçenek bile değil.

Hoccam gözünüzü seveyim 30kya Ryzen 5 7500F 5060'lı varken siz neredeyse aynı paraya 13100F söylüyorsunuz yani bakayım yine başka yerlere Intel iyi seçenek var mı diye de yani Intel sevginizi bir köşeye bırakın bence özellikle oyun oynayacaksanız.

30k bütçem var, ufak oynama olur 32-33K civarı. Intel bir sistem istiyorum. Oyun amaçlı olacak, 6 ay taksitli alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. AMD genel sevmiyorum önermezseniz sevinirim.
Kasa bitfenix rami goodram yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı