30K'ya laptop önerisi

Bütçe
20-30bin

killyoner

Centipat
Daha fazla  
Bir arkadaş için istiyorum, bütçesini daha tam olarak belirleyemediğini söyledi. CS2 de dropsuz 140-160 FPS alabilen bir laptopun yeterli olacağını söyledi. Ancak bu performansın devamlı olması önemli. Malum ülkemizde sık sık bilgisayar almak mümkün değil. Yani almışken uzun zaman götürecek bir bilgisayar almak gerek. Ben şahsen arkadaşa 4060 ekran kartı ve R7 7840HS (Intel tarafında i7 13700H) işlemcili bir laptopun yeteceğini düşünüyorum.

Bütçenin artması lazım, 30k altında 4060 yok.

Arkadaş, 33 bin TL fiyatı olan Acer'ın taksit seçenekleri pek iç açıcı olmadığından alamayacağını söyledi. HP Victus'un ise peşin fiyatına altı taksidi var. Arkadaşa HP Victus'u önereceğim.

Arkadaş, 33 bin TL fiyatı olan Acer'ın taksit seçenekleri pek iç açıcı olmadığından alamayacağını söyledi. HP Victus'un ise peşin fiyatına altı taksidi var. Arkadaşa HP Victus'u önereceğim.
Hepsiburadada nitro larda da peşin fiyatına 6 taksit var illa nitro derseniz ordan bakabilirsiniz ancak victus işlemci olarak daha iyi onu öneririm

Hocam eğer arkadaş World Yapı Kredi kullanıyorsa daha ucuza aynı Victus'un peşin fiyatına 6 taksiti var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı