Yazılım 30TL'ye 1 yıllık VDS + 2 aylık $250 USD

Sunucu özellikleri ortadayken o kalitede bir VPN kurabileceğinizi sanmıyorum ancak kişisel kullanımınız için yeterli bir VPN işlevi görecektir.
Evet sadece kendim kullanmak istiyorum ama sanırım dediğiniz gibi tatmin edici bir hız vermez.

Oyun yapmak için gerekir mi bu?

Veya web sitesi kurmak için?

Evet sadece kendim kullanmak istiyorum ama sanırım dediğiniz gibi tatmin edici bir hız vermez.

İnternet hızınıza kadar yeteceğini düşünüyorum hocam ama 2-3 kişi için yetersiz olur

Oyun yapmak için gerekir mi bu?

Veya web sitesi kurmak için?

Oyun sunucusu kurmak ( yapmak değil. ), internet sitesi barındırmak, VPN sunucusu kurmak gibi işlerde kullanılabilir.

Hocam bende hesap açtım bir tane OpenWrt için wireguard kurulumunda yardımcı olabilir misiniz?

Ne zamana kadar geçerli bu 30 TL muhabbeti?

Daha 2 gün oldu 0.55 dolar çekmişti hesap onaylanmıştı fakat kartı iptal ettiğim için hesap suspend yemiş bilmediğim bir site için 1 yıl kartımı açık tutamam saçma geldi.

Bu konuda ilk mesajda ekleme yapmıştım onu okumanızda fayda var hocam.

Bu konuda ilk mesajda ekleme yapmıştım onu okumanızda fayda var hocam.

Peki bu doğrulamayı yaptıktan sonra kartı tekrar kapatsak ileride tekrar doğrulama isteyecek mi? Bir de çektiği ücreti iade ediyor mu yoksa etmiyor mu?

Peki bu doğrulamayı yaptıktan sonra kartı tekrar kapatsak ileride tekrar doğrulama isteyecek mi? Bir de çektiği ücreti iade ediyor mu yoksa etmiyor mu?
İade etmedi henüz bende. Diğer konuda ise emin olamam ancak ben kartımı kapattım tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…