Yazılım 30TL'ye 1 yıllık VDS + 2 aylık $250 USD

Hala almıyor mu hocam?

Suspended dedikten sonra kart bilgilerimi tekrar girdim ve 0.90 dolar çekti. Bu doğrulama için aldığı parayı düzenli olarak alacak mı? İade edecek mi?

Your account is suspended because your current payment method is ınvalid.

Mail geldi hesap kısıtlanmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Suspended dedikten sonra kart bilgilerimi tekrar girdim ve 0.90 dolar çekti. Bu doğrulama için aldığı parayı düzenli olarak alacak mı? İade edecek mi?
Daha almazlar diye düşünüyorum mail atarak öğrenmeye çalışalım.
Your account is suspended because your current payment method is ınvalid.

Mail geldi hesap kısıtlanmış.
Konunun en altında yazan uyarıyı okuyun hocam firma kendini güvene almak istiyor.

Selam.

Atlantic.net sitesi için geçerli bir kampanya yapılıyor. Sanal kart bakiyenize 100₺ atıyorsunuz ve sistem 30₺ para çekiyor. Çektikten sonra sanal kartınızı kapatabilirsiniz.

Hocam ininal Kart ile deneyen oldu mu bir sorun çıkartıyor mu?

2022 datacenter mı seçelim?
Enable backups mı demeli?

Bazı arkadaşlar 250$ kredinin ne işe yaradığını sormuştu firmadan aldığım cevap şu :

Orijinal :
Regarding your inquiry, you are now able to provision additional virtual servers. Any charges arising from your provisioned virtual servers will be covered by the credit until it reaches the $250 threshold or until the credit expires in 60 days.

Çeviri :

Sorunuzla ilgili olarak, artık ek sanal sunucular sağlayabilirsiniz. Sağlanan sanal sunucularınızdan kaynaklanan tüm masraflar, 250 $ eşiğine ulaşana veya kredi 60 gün içinde sona erene kadar kredi tarafından karşılanacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…