Furkannozzturk3
Megapat
Daha fazla
Merhaba.
Bütçem başlıkta belirttiğim gibidir. Oyun oynamak, zaman geçirmek için gündelik kullanımım için ileriye dönük bir sistem almak istiyorum. Genelde ana parçalardan anlasam da anakart gibi bazı detay parçalardan çok anlamadığım için sizlere danışmak istedim.
İtopya ve Gaming.Gen.TR üzerinden birkaç adet hazır sistem buldum ama H610 anakartın artık çok kötü olduğu vs. söyleniyor. Aşağıda da sistemleri paylaşacağım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler.
www.itopya.com
www.gaming.gen.tr
Bütçem başlıkta belirttiğim gibidir. Oyun oynamak, zaman geçirmek için gündelik kullanımım için ileriye dönük bir sistem almak istiyorum. Genelde ana parçalardan anlasam da anakart gibi bazı detay parçalardan çok anlamadığım için sizlere danışmak istedim.
İtopya ve Gaming.Gen.TR üzerinden birkaç adet hazır sistem buldum ama H610 anakartın artık çok kötü olduğu vs. söyleniyor. Aşağıda da sistemleri paylaşacağım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
CYBER-DUAL4060Ti / INTEL i5-14400F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CYBER-DUAL4060Ti sistem tavsiyesi ASUS RTX 4060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Son düzenleyen: Moderatör: