31.000TL hazır sistem önerisi

Furkannozzturk3

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.
Bütçem başlıkta belirttiğim gibidir. Oyun oynamak, zaman geçirmek için gündelik kullanımım için ileriye dönük bir sistem almak istiyorum. Genelde ana parçalardan anlasam da anakart gibi bazı detay parçalardan çok anlamadığım için sizlere danışmak istedim.
İtopya ve Gaming.Gen.TR üzerinden birkaç adet hazır sistem buldum ama H610 anakartın artık çok kötü olduğu vs. söyleniyor. Aşağıda da sistemleri paylaşacağım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu kasa var hocam taze çıktı.
Tam da aynı kasanın V4 halini atmıştım konuyu açarken. V4 seçmemin sebebi ise 1.'si 4060Ti için 8GB'ın 1-2 yıl içinde yeterli olmayacağı söylendiği 2.'si ise Intel bir işlemi ile NVIDIA ekran kartının daha iyi çalışacağını düşündüğümdü.

Yukarıda belirtmeyi unuttuğum için buraya not düşeyim -> 2K monitör kullanıyorum. Belki seçimlerde fark olur.

Az önce izlediğim bir videoya göre RX 7700 XT'de fena durmuyor ama AMD tarafını hiç kullanmadım.

Tavsiyeniz için çok teşekkürler. Sinerji için zamanında gördüğüm olumsuz yorumları kenara bırakacak olursam, sistemin AMD ağırlıklı olması ve hiç deneyimim olmaması nedeniyle şimdilik yedekte tutacağım.

@Furkannozzturk3 5 7600 daha güçlü hocam. Intel işlemcinin ekran kartına bir faydası yok hocam.
Faydası olduğundan değil de, sistem uyumluluğu açısından nasıl bir davranışı var çok bilgim yok. Yani Intel-Nvidia genelde önerilen olduğu için Amd işlemci-Nvidia ekran kartı ne kadar sağlıklı oluyor bilemiyorum.

Tavsiyeniz için çok teşekkürler. Sinerji için zamanında gördüğüm olumsuz yorumları kenara bırakacak olursam, sistemin AMD ağırlıklı olması ve hiç deneyimim olmaması nedeniyle şimdilik yedekte tutacağım.

NVIDIA istiyorsanız bu var ve fiyatını bayağı iyi buluyorum tavsiye ederim. Ancak RT teknolojisini senin için önemli değilse RX 7700 XT daha iyi bir kart.

Faydası olduğundan değil de, sistem uyumluluğu açısından nasıl bir davranışı var çok bilgim yok. Yani Intel-NVIDIA genelde önerilen olduğu için AMD işlemci-NVIDIA ekran kartı ne kadar sağlıklı oluyor bilemiyorum.

Hiçbir olayı yok dostum bilmiyorum kimden duydun. İşlemci olarak kesinlikle AMD öneririm ekran kartı ise sana kalmış.

NVIDIA istiyorsanız bu var ve fiyatını bayağı iyi buluyorum tavsiye ederim. Ancak RT teknolojisini senin için önemli değilse RX 7700 XT daha iyi bir kart.

Bir önceki ekran kartım 3060 idi, hiçbir zaman RayTraycing açmadım diyebilriim :D İzlediğim testlere göre gerçekten RX 7700 XT bayağı fark atıyor 4060Ti'a. Değerlendireceğim çok sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı