Kesinlikle ve kesinlikle bu,2500 TL segmentinde sizce en iyi 27 INCH 2K 144 HZ 1 MS Kavisli hangisidir ?
Bu ürün bir ara 2400 TL civarına düşmüştü.
MSI Optix MAG271CQR 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
MSI Optix MAG271CQR 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
HP 27xq 27" 144Hz 1ms (HDMI) FreeSync QHD Monitör Fiyatı
HP 27xq 27" 144Hz 1ms (HDMI) FreeSync QHD Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) Fiyatı
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
MSI MAG271CQR kullanıcısıyım. Araştırmalarım sonucunda en üstün monitörün bu olduğuna kanaat getirip satın almıştım. Gayet büyüleyici bir ekranı var. Pişman değilim ama bazı ayarlamalar yapmak gerekiryor. MSI monitörü şu konuda detaylı biçimde konuşuluyor:2500 TL segmentinde sizce en iyi 27 INCH 2K 144 HZ 1 MS Kavisli hangisidir?
Bu ürün bir ara 2400 TL civarına düşmüştü.
MSI Optix MAG271CQR 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
MSI Optix MAG271CQR 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
HP 27xq 27" 144Hz 1ms (HDMI) FreeSync QHD Monitör Fiyatı
HP 27xq 27" 144Hz 1ms (HDMI) FreeSync QHD Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) Fiyatı
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kesinlikle ve kesinlikle bu,
Bu ürünü uzun zamandır takip ediyordum sanırım yeni indirime girmiş. Fikrimi değiştirdim eğer bu ürünün indirime girdiğini daha önceden öğrenmiş olsaydım böyle bir konu bile açmazdım. Hemen satın al düşünme bile çünkü ben öyle yapacağım.Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) Fiyatı
FreeSync 2 hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Tıpkı FreeSync de yaptığımız gibi Display Port ile Nvidia G-Sync'i aktif hale getirebiliyor muyuz?
Katılmıyorum. Kesinlikle ve kesinlikle Samsung, VA Curved monitörler de rakipsizdir. MSI'yı paramparça eder.MSI MAG271CQR kullanıcısıyım. Araştırmalarım sonucunda en üstün monitörün bu olduğuna kanaat getirip satın almıştım. Gayet büyüleyici bir ekranı var. Pişman değilim ama bazı ayarlamalar yapmak gerekiryor. MSI monitörü şu konuda detaylı biçimde konuşuluyor:
MSI Optix MAG271CQR İndirimi
Merhaba arkadaşlar, 27", 1440p, 144Hz, 1Ms (MPRT), 1800R kavis, 400 Nits parlaklık ve VA panel monitör arayan arkadaşlar varsa, şu an Amazon.com.tr ve Vatan Computer'da çok sağlam indirim var (2.400 TL). 1-2 saat önce sipariş verdim ve haberi olmayanlar için bilgi vermek istedim. Cihazın renk...www.technopat.net
Kişisel olarak ben de bahsettiğiniz ürünü çok araştırdım. MSI MAG271CQR ile de çok sorun yaşayan var özellikle ölü piksel ve Color banding bandında neredeyse 10/4 oran. Ciddi bir oran.Samsung'un bu monitörünü de araştırmıştım. Sorun yaşayan çok fazla.
Hocam core temp göstergesini sağ alta nasıl yerleştirdiniz? Çok hoşuma gitti. Açıklama şansınız var mı?Net söyleyeyim, büyük ekranları severim, telefonumda büyük sayılır (Poco F1, 6.4'' , daha önce M8, S6, MI5, P2 kullanmıştım), birkaç gün sonrasında ekran normal gelmeye başladı ve daha büyüğü de olsa benim için sorun olmazdı.
Monitöre gelelim, 5 yıl kadar 15,6'' standart bir DELL laptop kullandım, Smite-CSGO-BF4 gibi oyunlar oynuyordum oynandığı kadar. Sonrasında onu satıp imzamdaki sistemi topladım ve şuan 2 aydır 24'' monitör kullanmaktayım hem de curved(hayatımda ilk kez kullanıyorum), ilk başta hem 1080p ekran hemde inanılmaz büyüklüğü gözümü korkutmuştu, elbet alışacaktım ancak BF4'ü ilk açtığımda o gördüğüm görüntü inanılmazdı (büyüklüğü), demem o ki şuanda daha büyüğü olsa çok daha isterim alabilsem, alışınca insan daha büyüğünü istiyor(ben en azından öyle), PC'den bunları yazarken mesela aynı anda çok rahat şekilde diğer sekmelerdeki bildirimlerime bakabiliyor hatta sağ alttan core tempslerimi gözetliyorum göz ucuyla, ekrana inanılmaz hakimim şuanda ve bunu şuan farkettim konunuzu görünce, elbette oyundan oyuna değişir bu ekran büyüklüğü, bir tık normalden uzaktan kontrol etmek gerekebilir, ben eğer mümkünse en azından bir AVM de mağazada vs. yarım saat kadar o ekran boyutunu deneyimlemenizi öneririm, kendiniz deneyimleyip bir çıkarım yapmadan gerçekten zor..
Aynı anda birçok şey yaparım PC'im açıkken ve şuan en az hali diyebilirim açık olan şeylerin.
Eki Görüntüle 430185