31 bin TL'ye i5 14400F ve RTX 5060 sistem alınır mı?

Ozelleşirme kısmında güç kaynağını bulamadim kasalar var sadece.

Hocam onu almayın derim attığım DDR4 bile daha iyi performans verir bütçe artabilir mi?

Önerdeğiniz ekran kartının markasının ne kadar kalitesiz olduğunu onun yerine NVIDIA kullanmanın mantıklı olduğunu söyledim bu konu dışı mı?

Tamam dostum sensin 5060 vs 9060XT kıyaslaması yapabildiğim parayla bana NVIDIA savunuyorsan seni umursamam bile.

Önerdeğiniz ekran kartının markasının ne kadar kalitesiz olduğunu onun yerine NVIDIA kullanmanın mantıklı olduğunu söyledim bu konu dışı mı?

Siz anladığım kadarıyla zenginsiniz 2 Bin TL farkı siz verin (9060 XT'nin dengi 5060 Ti) hatta 3 Bin

PSU bu değil dostum.
DDR4 biraz bütçe artirirsan DDR5 bakariz.

Artık şunu yazan biri görünce 2 secenek aklımda ya 0 bilgi ya fan boy 9000 serisi kartlar 5000 serisi kadar sorunlu gelmeyen bir seri bilginize.
Dlss teknolojisi olan oyunlar oynanırsa sorun olmaz 5000 serisi kartlarda

Siz anladığım kadarıyla zenginsiniz 2 Bin TL farkı siz verin (9060 XT'nin dengi 5060 Ti)
Bir sistem vardı bulabilirsem onu atacağım tek eksiği ram az olması 29500 tlye 5060 ti ile sistem vardı gainward 5060 ti

FSR 4.0 var biliyormusun? İnanamazsın ama Frame Gen'de var AMD'de şok oldun degil mi? Dostum saçma sapan konusmayin ne olursunuz.
fsr dlss kadar yaygın değil ve dlss daha iyi fsr göre

O zaman kasaları at bize
IMG_5343.png
IMG_5345.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı