31 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
31000

ardacaglar48

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öğrenciyim ilk başta okul için kullanacağım ve hafta sonları 2 3 saat oyun oynayacağım ve 1 yıl sonra eğer kazanırsam üniversitede bilgisayar programı destekli çizim dersi için ve yanında grafik tasarım için bir laptop arıyorum. Monster Abra v20.2.2 modeline baktım ölü pixel çok çıkıyor dediler. HP Victus'lara baktım ekran çok kararık. Sizin bir öneriniz olur mu? Önerilerinizi ve dediğim laptoplar konusundaki sorunlar doğru mu? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ryzen serisi yerine Intel daha mantıklı ve güçlü geliyor. Bir de HP Victus'larda ekran renginde bir şey var renkler koyu. Bunun hakkında bir bilgin var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen serisi yerine Intel daha mantıklı ve güçlü geliyor. Bir de HP Victus'larda ekran renginde bir şey var renkler koyu. Bunuun hakkında bir bilgin var mı?

Bu bütçede Intel alternatif yok. Neye göre Intel daha güçlü? i9 13900K ile Ryzen 3 3100 falan karşılaştırıyorsunuz herhalde.

Arkadaşın attığı model iyi hocam. Mağazada incelediniz mi?
Inceledim ama bütçemi hem geçiyor hem de butçem düştü. 29k oldu

Bu bütçede Intel alternatif yok. Neye göre Intel daha güçlü? i9 13900K ile Ryzen 3 3100 falan karşılaştırıyorsunuz herhalde.
Amr ryzen 7640HS intel i7 12800H dan bir tık düşük diye biliyorum

Bir de HP Victus'larda ekran renginde bir şey var renkler koyu. Bunun hakkında bir bilgin var mı?

Hocam "Epey" gibi sitelerden bakarsanız ekran parlaklığının 250 nit olduğunu görebilirsiniz, 300 olan modeller de var ve daha iyi olduğu söyleniliyor. O yüzden 250 üstü bakmak en iyisidir parlaklığa önem veriyorsanız. Renk uyumu için de %99 sRGB veya %72 NTSC olursa iyi olur, %45 NTSC ise sanırım biraz daha düşük kalır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı