Kasım_0
Centipat
İnsanları tanımıyorsun. Böyle çaktım böyle seviştim diye konuşuluyor. Bana gelmişti o yüzden artık şaşırmıyorum.
Değişikmiş hocam.
İnsanları tanımıyorsun. Böyle çaktım böyle seviştim diye konuşuluyor. Bana gelmişti o yüzden artık şaşırmıyorum.
Maalesef kötü bir durum başımıza geldi. 3 yıllık bir sevgilim vardı, 4 ay önce ayrıldık. İlişki videomuz ifşa sitelerinde yayılmış. Bunu yayan kişi iCloud hesabıma erişim varmış. Bilgilerimi güncelledim, artık erişimi yok. Ama eski kız arkadaşım bana sinirli; videonun yayıldığını bile ondan öğrendim. Benim yaydığımı sanıyor. İkimizin de yüzü görünüyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? iCloud'uma giren şahsı dava etmek ve ifşa sitelerinden görüntüleri kaldırtmak istiyorum. Savcılığa tek başıma şikayet yapsam yeterli olur mu, yoksa avukatla şikayetçi olmak daha mı iyi olur?
İlişkinizi videoya alıyorsanız sizde daha çok sorun var gibihele hele 4 aya ayrılacak sevgililer ilişkiye rahatça giriyor.
Profil fotoğrafında joker var, profil sıınırlı be dostum. Dediğin şeyin de olması çok zor. Gidip wattpad okuyup mu geliyorsunuz buralara? Yaşının pek büyük olduğunu sanmıyorum bile.
Pazar günü gece adliye sarayına gidip ifade veriyor ve ardından hemen daha soruşturma bile açılmadan erişim engeli getiriliyor. Millet de saf bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor, yazık![]()
Çok geçmiş olsun hocam. Hepimiz iCloud kullanıyoruz nasıl oldu bu güvenlik açığı merak ediyorum. Bilsek ona göre önlemimizi alsak. Biz hep en güvebilir Apple derdik.
Genelde o sitelerde e-postaya yazıp kaldırabilirsin gelelim dava konusuna avukatla açman daha iyi olur ama o kişiyi bulman çok zor olur anonim takılıyorlar.
Çevrenden biri olduğunu anlıyorum ama iCloud'a nasıl giriyor ben oradasındayım. Senin benim gibi insanların erişebileceği bir yer değil Apple diye düşünüyorum.Bana gelen mailler var ama ben pek maillere girmediğim için bir şey görmedim dikkat etmedim bunu yapan çevremden biri belli şüphelendiğim birileri var ama kimseyi suçlayamam elimde kanıt olmadan.
İlişkinizi videoya alıyorsanız sizde daha çok sorun var gibihele hele 4 aya ayrılacak sevgililer ilişkiye rahatça giriyor.
Profil fotoğrafında joker var, profil sıınırlı be dostum. Dediğin şeyin de olması çok zor. Gidip wattpad okuyup mu geliyorsunuz buralara? Yaşının pek büyük olduğunu sanmıyorum bile.
Çevrenden biri olduğunu anlıyorum ama ICloud'a nasıl giriyor ben oradasındayım. Senin benim gibi insanların erişebileceği bir yer değil Apple diye düşünüyorum.
Heh öyle olur işte. Bu bir açık olmaz o zaman.Anlık olarak telefonuma erişime sahip olan biride olabilir bakalım artık kim olduğu ortaya çıksın yasal olarak ne yapabiliyorsam yapacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.