31 bin TL'ye Nitro V15ANV15-41-R47E RTX 4060 alınır mı?

Bütçe
32k
Bütçeyi biraz zorlarsaniz bu cihaz gayet güzel sepette 35k ya iniyor diye biliyorum. Acer Nitro 5 AN515-58-7687 Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı, Intel Core i7-12700H İşlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, 15.6 inç FHD 165Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB Ekran Kartı, FreeDOS, NH.QM0EY.007 Amazon.com.tr

Tamam teşekkürler, peki sizin önerebileceğiniz var mı 32-33K civarlarında.

Geçen ay bunu almıştım ancak biri kronik iki sorun yaşıyorum; Amazon.com.tr

1- 170W şarj adaptörü var sarjdayken yüksek grafikli oyun açtığın zaman bataryası genelde 10 dakikada bir %1 belki biraz daha fazla düşüyor. Bazıları Teknik servise gönderince 230w veriyorlar diyorlar ama güvenmediğim için uğraşmıyorum ben cs2 oynuyorum zaten bende rahatça sarj oluyor oyundayken.

2- Benim yaşadığım başka yaşayan görmediğim sorun ise Wi-Fi bağlantı problemi yaşıyorum sürekli kopma oluşuyor.

Bir de normal olarak bataryası 2 saat civari götürüyor oyuncu bilgisayarı olduğu için çok bir şey diyemem telefon şarj adaptörü ile şarj olabildiği için bir miktar çözüm oluyor.

Onun haricinde ekranı falan gayet iyi, gayet serin çalışıyor, ses sistemi de bana yetiyor. Zaten sırf tasarımı için aldım bu fiyata diğer laptop tasarımları hep birbirine benziyor.

Üstte atılan Acer'da güzel buna yükseltme falan yapman gerekiyor o da minimüm bin TL eklemeyle başlıyor.

Şu konuya da bakmanı öneririm 1000 TL kazancın olur ; Banka/Kart: Ziraat Bankkart 20.000 TL üzeri alışverişte 1000 TL Bankkart Lira hediye ( kasım ayında da devam ediyor )

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı