31 pre workout vs HIQ vs Proteinocean

Yer
İstanbul
HIQ ve ocean pre workout kullandım ancak etki vermemeye başladı. İçine ekstra beta alanin koyuyorum ortalama 5 idman gününde 3 kere ( haftada 3 kez ) kullanıyorum şu anda bitti. Sizce 31 pre workout alınır mı?

Kingsize ve ocean aralarında en etkisi geldi HIQ iyiydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
HIQ ve ocean pre workout kullandım ancak etki vermemeye başladı. İçine ekstra beta alanin koyuyorum ortalama 5 idman gününde 3 kere ( haftada 3 kez ) kullanıyorum şu anda bitti. Sizce 31 pre workout alınır mı?

Kingsize ve ocean aralarında en etkisi geldi HIQ iyiydi.

Bu da etki etmeyecek vücudun tolerans geliştirmiş kullana kullana , 1 ay ara ver sonra elindekini kullan farkı anlarsın. Ya da servis sayısını arttıracaksın

oceanın pre workoutunu önerir misiniz hiç pre kullanmadım (kullandım da kullanmıyorum diyelim) fayda görür müyüm grizzone 'de almayı düşünüyorum veya animaljoy
başlangıç için idealdir

Bu da etki etmeyecek vücudun tolerans geliştirmiş kullana kullana , 1 ay ara ver sonra elindekini kullan farkı anlarsın. Ya da servis sayısını arttıracaksın
Anladım peki oceandan hydro prime alsam etkisi olurmu yani pre kullanmak yerine ?

Son düzenleme:
başlangıç için idealdir

Anladım peki oceandan hydro prime alsam etkisi olurmu yani pre kullanmak yerine ?
Onu bilmiyorum dostum onun içeriğinde gliserol var . Gliserol nedir , görevi nedir vs bilmiyorum araştırmak gerek. Fakat bu tür kafein taurin içerikli pre workoutları nadiren ihtiyaç olduğunda kullanmak gerek yoksa tolerans geliştirir vücut ve atıyorum 100 mg kafein sizi uçuruyorken zamanla 100 mg etki etmemeye başlar ve daha fazlasını ister.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı