31 yaşında hiç cinsellik yaşamamak

Memoli38

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, hiç cinsel ilişkim olmadı eskorta gitmeyi düşünüyorum. Sizce gitsem mi hastalık kapma falan ya da şantaj gibi bir durum olabilir?
Maddi olarak en erken 1 yıldan evlenebilirim gibi geliyor bana. Sizce değer mi bunu yapmaya yoksa hayat boyu böyle kalabilirim belki de 2 yıla ancak evlenirim.

Merhaba, hiç cinsel ilişkim olmadı eskorta gitmeyi düşünüyorum. Sizce gitsem mi hastalık kapma falan ya da şantaj gibi bir durum olabilir?
Maddi olarak en erken 1 yıldan evlenebilirim gibi geliyor bana. Sizce değer mi bunu yapmaya yoksa hayat boyu böyle kalabilirim belki de 2 yıla ancak evlenirim.
Hocam maddi durumunuz iyi ise en temizlerinden bulun ucuz olursa hastalık kapma ihtimaliniz var AIDS gibi benzeri.

Dini inancı bir kenara bırakıp para karşılığı cinsellik yaşamanızı tavsiye etmiyorum.
Bu sizin övgüveninizi parçalar.
Evlilik olarak da sadece cinsellik yaşamak için evlenecekseniz asla evlenmeyin.
Cinsellik abartıldığı kadar mükemmel bir şey değil zaten yaptıktan sonra "bu muymuş?" diyeceksin.
Kendine normal partner bul ilk amacın cinsel birliktelik olmasın.

Evlendiğin zaman her gün cinsellik yaşayacağını mi düşünüyorsun? Evlenmenin amacı veya uzun süreli ilişki kurmanın amacı, aile kurmak, kaliteli bir ilişki kurmak, silik bir tipsen veya otoritesi düşük birisiysen o iş olmaz mesela, cinsellige rahat ulaşan erkek değerlidir ama skor yapabilen erkek değerli değildir, kadından sadece seks almıyorsunuz ve sandığınız gibi her gün cinsel birliktelik yaşamıyorsunuz, kadından önce saygı ve hayranlık almalısin ve bunun sonucunda doğal bir şekilde gelişen cinsellik, saygı duyulmayan adamı bir kadın sevmez, sen şu ana kadar yaşamadıysan demek ki kadinlara ulaşmakta zorluk çekiyorsun, sen önce kadına ulaştın mı? Ulaştığın kadına nasıl davranman gerektiğini biliyor musun?

Evlendiğin zaman her gün cinsellik yaşayacağını mi düşünüyorsun? Evlenmenin amacı veya uzun süreli ilişki kurmanın amacı, aile kurmak, kaliteli bir ilişki kurmak, silik bir tipsen veya otoritesi düşük birisiysen o iş olmaz mesela, cinsellige rahat ulaşan erkek değerlidir ama skor yapabilen erkek değerli değildir, kadından sadece seks almıyorsunuz ve sandığınız gibi her gün cinsel birliktelik yaşamıyorsunuz, kadından önce saygı ve hayranlık almalısin ve bunun sonucunda doğal bir şekilde gelişen cinsellik, saygı duyulmayan adamı bir kadın sevmez, sen şu ana kadar yaşamadıysan demek ki kadinlara ulaşmakta zorluk çekiyorsun, sen önce kadına ulaştın mı? Ulaştığın kadına nasıl davranman gerektiğini biliyor musun?
Ben asosyal birisiyim kadınlarla nasıl iletişim kurulur bilmem sarışın renkli gözlüyüm tipim fena değil genelde yakışıklı bulurlar. Ne yapayım kendimi değiştiremem ya iyi de bir işim var memurum üniversite mezunuyum. İletişim sorununu aşamayacağımı düşünüyorum öyle bir yeteneğim yok ben de farklı yoldan bu işi halletmek zorundayım artık bu bir ihtiyaç yoksa başıma kötü şeyler gelebilir

İletişim sorunu ne demek? Karşındaki de etten kemikten bir insan, normal şekilde iletişim kuracaksın, sosyal hayatını iyileştir mağaraya kapama kendini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı