Attığım resimde ki fiyatı eski şuan 3300 liraya yakın 200 lira daha düşürmem gerekiyor. Takistle alacağım birde iyice yükselecektir. Olmadı en kötü ihtimalle R5 1600 A320m yönelmek bu arada Asus Gtx 650ti boost 2gb mevcut
@CanBomonti kardeşim bende bu kasayı düşünüyorum fiyat olarak en iyisi bu geldi gözüme senden baya bi bahsetmişler bu kasa ile ilgili
@Toprak Aga@Oreki@Nazım Paşa Herkes Ryzen 5 2600 önerdi fakat bunu mecburen A320m anakart ile kullanmak zorundayım. Herhangi bir sorun çıkaracağını sanmıyorum. Benimle birlikte Bilişim okuyan arkadaşlarım da aynı şekilde kullanabilirsin diyorlar. Tabi en önemlisi sizin yanıtlarınız.
Vatan kazık atan. Neyse baya zorladım bu çıktı ortaya. A320M ile Ryzen 2600 sıkıntı çıkmaz herhalde yahu sadece O.C olmaz. Ama A320M BIOS güncellemesi gerek yoksa çalışmaz. Onu da Vatan yapar herhalde.
@FearlyGhost v3 600 80+ sertifika yok alınabilir mi? Onun yerine TT tr2 s 500w 80+ tercih edilirmi @Lactuca@105993@mstfaozder @MF düşüncelerinizi bekliyorum. Evet Vatan Bios güncellemesini yapıyor.
@FearlyGhost v3 600 80+ sertifika yok alınabilir mi? Onun yerine TT tr2 s 500w 80+ tercih edilirmi @Lactuca@105993@mstfaozder düşüncelerinizi bekliyorum
Ryzen 5 2600 için Msi a320m pro vh plus iyimidir? Birde Vatan Pc den en fazla 400 altı olursa iyi olur. PSU önerir misiniz? Xigmateki kimse önermedi TT'nin de iyi psu yapmadığını söylüyorlar yardımlarını bekliyorum @rtakak@Mr.Acar@Recep Baltaş@Asım Demir
Ryzen 5 2600 için Msi a320m pro vh plus iyimidir? Birde Vatan Pc den en fazla 400 altı olursa iyi olur. PSU önerir misiniz? Xigmateki kimse önermedi TT'nin de iyi psu yapmadığını söylüyorlar yardımlarını bekliyorum @rtakak@Mr.Acar@Recep Baltaş@Asım Demir