3100 TL Ekran Kartsız Sistem Toplama

Ama Vatan Pc den başka yerden alma şansım yok.

Attığım resimde ki fiyatı eski şuan 3300 liraya yakın 200 lira daha düşürmem gerekiyor. Takistle alacağım birde iyice yükselecektir. Olmadı en kötü ihtimalle R5 1600 A320m yönelmek bu arada Asus Gtx 650ti boost 2gb mevcut

@CanBomonti kardeşim bende bu kasayı düşünüyorum fiyat olarak en iyisi bu geldi gözüme senden baya bi bahsetmişler bu kasa ile ilgili

COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 500W 80PLUS MidT ATX PENCERELİ KASA - Vatan Bilgisayar

Bunu almak istiyorum sesli çalışması hiç önemli değil aşağıda olacak zaten bu kasa olmazsa;
Bu ikiliyi alırım hangisini önerirsiniz?

ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar

THERMALTAKE TR2 S 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

@Toprak Aga @Oreki @Nazım Paşa Herkes Ryzen 5 2600 önerdi fakat bunu mecburen A320m anakart ile kullanmak zorundayım. Herhangi bir sorun çıkaracağını sanmıyorum. Benimle birlikte Bilişim okuyan arkadaşlarım da aynı şekilde kullanabilirsin diyorlar. Tabi en önemlisi sizin yanıtlarınız.

Son düzenleme:
Ryzen 5 2600 için Msi a320m pro vh plus iyimidir? Birde Vatan Pc den en fazla 400 altı olursa iyi olur. PSU önerir misiniz? Xigmateki kimse önermedi TT'nin de iyi psu yapmadığını söylüyorlar yardımlarını bekliyorum @rtakak @Mr.Acar @Recep Baltaş @Asım Demir
Yeni gördüm etiket için sağol. A320 gayet iyi yanlız BIOS güncellemesi yapmanız gerekir.

PSU: THERMALTAKE SMART RGB 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Xigmatek de, Thermaltake markası da kötü değil. Kulak asmayın kötü diyenlere.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı