3100 TL oyun ve video çekmek için PC toplama

Öncelikle merhaba. 3000-3100 TL'ye oyun, video, montaj için monitörlü, kulaklıklı, klavyeli, fareli, SSD'li ve Windows 10'lu İtopya'dan bir sistem toplar mısınız? Ben pek bilmiyorum bilen abilerim yardımcı olursa mutlu olurum. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata içinde Windows kurlu olan bir sistem zaten zor daha doğrusu video için gerekli donanıma sahip bir sistemde Windows'un kurulu olması çok zor... Video için sistem olarak da bence 8100+1050Ti düşünülebilir gayet iyi bir ikili olucağını düşünüyorum. Beraber yaklaşık 1500TL ediyor + 400-500TL'ye de DDR4 8GB RAM alınabilir ve kalan 1000TL'ye de kalan parçaları PSU içinde bir kasa ile toplarsın diye düşünüyorum.

Bilgisayar için, 3300 TL, Ekipman için 500-600 TL, Windows 10 için 15 TL, Monitör için 500+600 TL lazım ve video çekmek için kamera lazım onlara da bütçe lazım. Bu bütçeyle bunlar olmaz maalesef.
Aslında video çekmek değildi modaretör abi düzenlemiş Video Montaj Edit Komik anlar gibi şeyler yapıyorum ben Edit için Kameradır video ekipmanıdır onları çıkarırsak Peki Olurmu ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı