FPS oyun ve YouTube video render için PC toplama

Aslında ekseriyette %60 oyun %40 video render işi yapacağım. Zaten planda değişiklik yaptım. Bütçe kurtarmadı bu sisteme. Bende sadece işlemci anakart RAM ve SSD alacağım. Power ve ekran kartını eski kasadan alacağım.

Yani son durum bu şekilde olacak listede;

işlemci : AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB işlemci ******* 1.449, 00 TL.
anakart : MSI B450 GAMING Plus Max AMD B450 4133MHz anakart ****** 898, 99 TL. alındı.
RAM:
Patriot Viper Steel Dual 16GB(2X8GB) 3600MHz DDR4 Ram RAM ***** 650 TL.
SSD :
Longline 512 GB NVMe M.2 SATA SSD 2500MB/s 1700MB/s SSD ***** 563, 00 TL.
Power: Xigmatek 500 Watt (eski kasadan alacağım)
Kasa :
Rampage spectra tempered glass Rainbow fan ve LED'li kasa ***** 279, 00 TL. alındı.
Ekran kartı :
Gigabyte 4 GB 256 Bit (eski kasadan alacağım)

Keşke kasayı başka bir alternatif alsaydınız. Onun dışında anakart güzel, indirimlerde 3600 1500 TL gibi fiyatlara düşüyor.

Keşke kasayı başka bir alternatif alsaydınız. Onun dışında anakart güzel, indirimlerde 3600 1500 TL gibi fiyatlara düşüyor.
kasa performansa çok etki değil ya.benim için performans daha iyi.birde işlemci tarafında ikilemde kaldım.Amd ryzen 5 3500 x mi 2600x mi alayım.araştırdığım kadarıyla donanımcıların %70 i 2600x öneriyor.

Eğer donanımsal hızlandırmayı ekran kartın destekliyorsa Youtube'a atmak üzere encode işlemini hızlandırabilirsin. Render ile Youtube yi nasıl birleştirdin bilmiyorum ama yine de render ile oluşturulmuş videoyu Youtube'a atmak mümkün. Oyunlarda bilgim kıt.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı