3100 TL sistem toplama

GRN0

Centipat
Başlıkta da gördüğünüz gibi 3100 TL'ye monitör dahil değil, kasa toplamak istiyorum. CS:GO ve GTA 5 oynayacağım. En düşükte de oynarım, sıkıntı yok. Yeter ki kasmasın.

Başlıkta da gördüğünüz gibi 3100 TL'ye monitör dahil değil, kasa toplamak istiyorum. CS:GO ve GTA 5 oynayacağım. En düşükte de oynarım, sıkıntı yok. Yeter ki kasmasın.
İkinci el düşünüyor musunuz? İkinci elden RX 570 li sistem toplanabilir, Sıfırda ise 4350G li bir sistem toplanabilir.

Şu an işlemci stokta yok ama işlemci Ryzen 5 ve 8x2 RAM yapıp bu alınabilir ya da bu ekleme yapılmadan alınıp ikinci el bir ekran kartı alınabilir ya da sıfırdan toplanabilir.
Hangisi?

İşlemci: FiyatSeyir 729₺

Anakart: FiyatSeyir 541₺

Ekran kartı: FiyatSeyir 891₺

Bellek: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol 284₺

HDD: https://www.hepsiburada.com/wd-av-g...wd5000avds-p-BD303984?magaza=Ronin_Bilgisayar 145₺

Kasa: FiyatSeyir 494₺

Toplam: 3084₺
Bütçenizi artırabilirseniz SSD ile destekleyin sistemi. Yeni nesil oyunların çoğunu düşük-orta ayarda oynatır, GTA 5 ve CS:GO'yu yüksek ayarda çok rahat oynatır.

Gerçekten harika bir sistem olmuş bana da toplayın 😂.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı