3100 TL sistem toplama

Gülümse.:)

Centipat
Katılım
30 Ocak 2020
Mesajlar
16
Sizden ricam onun bunun fan boyluğunu yapmamanız 3150TL bütçem var. Artı(+) ve eksi(-) yanlarını söyleyip ben olsam bunu seçerdim demeniz yeterlidir. Elinizde daha ucuz bir siteden link varsa atabilirsiniz. Aklınızda daha güzel bir sistem varsa.
Önerilerinizi bekliyorum.

-----------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------

Not: Eski bilgisayarımdan 320GB 7200RPM SATA3 HDD'im var onu takacağım.
Sormak istediğim bir soru daha SSD hızlı ama ömrü düşük diyorlar doğru mudur? GTX 1650S'in tek fanlı olması sorun teşkil eder mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sistemi almanız daha mantıklı olacaktır. Gerek ekran kartı, gerekse anakart olarak diğerlerinden bir miktar daha önde. Ayrıca RAM sayısını ikiye çıkarabilirseniz daha iyi sonuçlar alırsınız.
tek fan sıkıntı yaratırmı testlerde 80 e çıkıyor
 
tek fan sıkıntı yaratırmı testlerde 80 e çıkıyor
Kısa vadede çok sorun yaratmaz. Sıcaklıktan dolayı 5-10 FPS civarı bir düşüş olur. Onun haricinde uzun vadede kartın ömrü kısalır. Derseniz ki aşağı yukarı 3-4 yıl götürsün beni; bir problem yok ama biraz daha büyük bir beklenti içerisinde iseniz çift fanlı kartları seçmeniz mantıklı olur.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı