3100 TL Sistem Toplama

Smet Soner

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistemde darboğaz veya başka sorun olur mu ? Bide bu sisteme uygun uygun fiyatlı oyuncu monitoru önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun, Teknobiyotik üzerinden topladım sistemi. Performans olarak çok daha iyi bir sistem.

Dosya Ekleri

• 3103.PNG
    41,4 KB · Görüntüleme: 128
Oraya RX480 4GB ekle bence. Aerocool Cruisestar kasa ve 550W güç kaynağı işinizi görecektir.

Buyrun, Teknobiyotik üzerinden topladım sistemi. Performans olarak çok daha iyi bir sistem.
2133 mzh anakarta 2400 mhz ram takmak sıkıntı yaratmazmı bide ben nvidia ekran kartı istiyorum shadow play kullanabilmek için ona göre bişeyler ayarlarmısınız

Bu sistem nasıldır acaba? Monitör ekledim, ekran kartını Geforce 1050ti yaptım, zalman r1 in güç kaynağı olmayan modelini aldım, kcas 80+ koydum. Şuan varmı bir sıkıntısı acaba ?

Anakartı MSI B150M Mortar Artic ile değiştirin. Onun dışında bir sorun yok. Ram 2400 MHz olması önemli değil. 2133 MHz hızında da çalışabilir. İşlemciden kısıp RX 470 veya RX 480 alabilirsiniz.

[QU
Anakartı MSI B150M Mortar Artic ile değiştirin. Onun dışında bir sorun yok. Ram 2400 MHz olması önemli değil. 2133 MHz hızında da çalışabilir. İşlemciden kısıp RX 470 veya RX 480 alabilirsiniz.
RX 480 Amd nin diye biliyorum ben amd istemiyorum o yüzden geforce koydum. Başka bir tavsiyeniz varmıdır acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…