3100 TL Sistem Toplama

Smet Soner

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistemde darboğaz veya başka sorun olur mu ? Bide bu sisteme uygun uygun fiyatlı oyuncu monitoru önerir misiniz?

Ekran Görüntüsü (3).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun, Teknobiyotik üzerinden topladım sistemi. Performans olarak çok daha iyi bir sistem.
2133 mzh anakarta 2400 mhz ram takmak sıkıntı yaratmazmı bide ben nvidia ekran kartı istiyorum shadow play kullanabilmek için ona göre bişeyler ayarlarmısınız

Bu sistem nasıldır acaba? Monitör ekledim, ekran kartını Geforce 1050ti yaptım, zalman r1 in güç kaynağı olmayan modelini aldım, kcas 80+ koydum. Şuan varmı bir sıkıntısı acaba ?
Ekran Görüntüsü (5).png

2133 mzh anakarta 2400 mhz ram takmak sıkıntı yaratmazmı bide ben nvidia ekran kartı istiyorum shadow play kullanabilmek için ona göre bişeyler ayarlarmısınız

Bu sistem nasıldır acaba? Monitör ekledim, ekran kartını Geforce 1050ti yaptım, zalman r1 in güç kaynağı olmayan modelini aldım, kcas 80+ koydum. Şuan varmı bir sıkıntısı acaba ?
Eki Görüntüle 206258
Anakartı MSI B150M Mortar Artic ile değiştirin. Onun dışında bir sorun yok. Ram 2400 MHz olması önemli değil. 2133 MHz hızında da çalışabilir. İşlemciden kısıp RX 470 veya RX 480 alabilirsiniz.

[QU
Anakartı MSI B150M Mortar Artic ile değiştirin. Onun dışında bir sorun yok. Ram 2400 MHz olması önemli değil. 2133 MHz hızında da çalışabilir. İşlemciden kısıp RX 470 veya RX 480 alabilirsiniz.
RX 480 Amd nin diye biliyorum ben amd istemiyorum o yüzden geforce koydum. Başka bir tavsiyeniz varmıdır acaba.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı