3100 TL Sistem Toplama

Loopege

Hectopat
Kendi çapımda bir sistem topladım. Size hangi parçaları değiştirip yerine ne alabileceğimi sormak istiyorum. (3100 TL'yi geçmezse iyi olur. )

Düşündüğüm sistem bu hesaplamalarıma göre yaklaşık 3030 TL gibi bir miktar tutuyor. 3100 TL'yi fazla geçmeden daha iyi parçalar önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'de o bütçeye çıkmışken Samsung 860 Evo alın.

İşlemci soğutucuya ne kadar gerek var diye sorarsan bence yok.

Aynı fiyata QP'den VS550 alınabilirse daha iyi olur.

RAM konusuna gelirsek ürünü kendi sayfasında bile bulamadım. Ben olsam almazdım. Onun yerine bunu alabilirsin.

3040 sadece kasa dün pcyi vatandan toplayıp satın aldım bu bilgisayara göre özellikleri ve performansında çok üstün haftasonu vatan oem indirimi sayesinde baya güzel bir fiyata topladım sizede tavsiye ederim haftasonu indirimini kollayın ayrıca bir ay bekledim böyle bi indirim için özellikleri
İ3 9100f işlemci
H310m msi anakart
8 GB 3000 mhz CL 16 Kingston Ram
GeForce gtx 1060 6 gb 192 bit ekran kartı
240 gb crucial ssd 520/480 sn
Ayrıca wievsonic 24 inch 1 ms 144 hz monitörüde kasa haric 1300 tl aldım toplam 4300 filan geldi 20 liraya da oem satın alıp orijinal windows 10 kurdurdum çok memnunum harika sistem

3040 sadece kasa dün pcyi vatandan toplayıp satın aldım bu bilgisayara göre özellikleri ve performansında çok üstün haftasonu vatan oem indirimi sayesinde baya güzel bir fiyata topladım sizede tavsiye ederim haftasonu indirimini kollayın ayrıca bir ay bekledim böyle bi indirim için özellikleri
İ3 9100f işlemci
H310m msi anakart
8 GB 3000 mhz CL 16 Kingston Ram
GeForce gtx 1060 6 gb 192 bit ekran kartı
240 gb crucial ssd 520/480 sn
Ayrıca wievsonic 24 inch 1 ms 144 hz monitörüde kasa haric 1300 tl aldım toplam 4300 filan geldi 20 liraya da oem satın alıp orijinal windows 10 kurdurdum çok memnunum harika sistem
Hayırlı olsun. Oem Windows'u nerden aldınız?

Hayırlı olsun. Oem Windows'u nerden aldınız?
N11 den aldım kurulumunda bios filan ugrasmamak İcin bilgisayarcı arkadaşıma 20 liraya yaptırdım ayrıca bios güncellemesini vatan calısanına rica edip yaptırdım sitede birçok vatan şikayeti bulunuyor ama bayiden bayiye göre değişiyor sanırım ben çok memnun kaldım bütçeyi 3.500 yaparsan 1660 ekran kartı da alabilirsin oem indirimi ile cok uygun oluyor fiyatlar

Kendi çapımda bir sistem topladım. Size hangi parçaları değiştirip yerine ne alabileceğimi sormak istiyorum. (3100 TL'yi geçmezse iyi olur. )

Düşündüğüm sistem bu hesaplamalarıma göre yaklaşık 3030 TL gibi bir miktar tutuyor. 3100 TL'yi fazla geçmeden daha iyi parçalar önerir misiniz?
Sistemden falan pek anlamam ama güç kaynağını değiştirmeni şiddetle öneririm. Çunkü 80+ sertifikası yok 80+ sertifikası olmayan PSU (güç kaynağı) seçmişsin. Bu da elektrikler aniden kesilirse tüm sistemin çöp olur yanık kokusunu alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı