3100 TL telefon önerisi

• Konuyu başlatan Rix
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 2.108
Bende zaten kötü olduğundan bahsettim?

Hocam arkadaşın alabileceği, tüm Xiaomi cihazlar şu an bayağı sorunlu neden bahsediyorsunuz?
Sorunlu veya sevmem dediğiniz markaları kullanıyorum ve memnunum Xiaomi derken kaliteli bir modeli ama bütceyi arttırmak şart
Buram buram Xiaomi haterı kokuyor.
Dostum konuya yardım etsen böyle diyeceğine

Cevapları okuyun hocam. X harfini duydukları anda saldılanlar var.
Bakın umurumda değil kim hangi markayı sevmiyorsa sevmesin ama sizin göreviniz konu sahibine yardımcı olmak, böyle konuşmak değil!
"Hangi amaçla ve nasıl kullanıyorsunuz?" diyeceğim de kullandığınız da kanıtlı değil.
Dostum cidden kullanıyorum ablam ve babam Xiaomi annem ve bende Samsung kullanıyorum yarı yarıya.

Bakın umurumda değil kim hangi markayı sevmiyorsa sevmesin ama sizin göreviniz konu sahibine yardımcı olmak böyle konuşmak değil!

Hocam, şimdi bana bir şeyler diyeceksiniz ama; doğru neredeyse ben oradayım. Sizin böyle deyip sert konuşmanız mümkün değil, daha kuralları bile uygulamıyorsunuz. Bu konuda kusura bakmayın ama @bub hocam haklı.
Arkadaşlar tartışmanız beni daha da kararsızlaştırıyor.
Bütçem maksimum 3100 TL. Bir telefona 5000 TL veremem maalesef.
Buna göre konuşursanız sevinirim.

Teşekkürler.

Hocam teşekkürler demeniz kavgayı kızıştıracaktır, gereksiz bir kavga var şu an.

Hocam, şimdi bana bir şeyler diyeceksiniz ama; doğru neredeyse ben oradayım. Sizin böyle deyip sert konuşmanız mümkün değil, daha kuralları bile uygulamıyorsunuz. Bu konuda kusura bakmayın ama @bub hocam haklı.

Hocam teşekkürler demeniz kavgayı kızıştıracaktır, gereksiz bir kavga var şu an.
sert konuştum bir tık fakat buranın amacı yardım etmek

kavga yok sadece uyarı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı