3100 TL'ye sistem toplama

şu 3.5 a takılan varmı hala ya ekran kartında vram önemsizdir 512 mb olsa da olmasa da benim için önemi yok ama aynı fiyata gtx 980 alabiliyosam neden olmasın sadece anakarta takıldım

512 MB' nin zaten fazla bir önemi yok fakat Nvidia'nın yaptığı sahtekarlıktır ben o karta para vermezdim başkasının da vermesini istemem, o anakart 2 ram slotu var overclock yapmayacaksanız iyidir f/p

Al bakalım.

3.5 Vram ürünü almayın aldırmayın düpedüz sahtekarlıktır bu.
Bu kadar insan salak bir siz mi akıllısınız ? O kart 4GB sadece 512MB'lik kısmı yavaş çalışıyor. Bu bütçeye GTX 980 sığdırmak saçmalık diğer bileşenlerden kısmayın.

Ben sadece anakarttan kıstım ve anakartın oyun performansına etkisi ne kadar olabilir ki arkadaş overclock da yapmayacak önerdiğim parçaların hepsi kaliteli, ekran kartı her zaman olabildiğince iyi olmalıdır yanlış bilgilendirmeyin insanları.

Ben anlatamadım galiba 4 GB yazıyorlar 0.5 yavaş çalışıyor sizce adil mi bu? Alınmamalı bu kart.

O zaman gtx970'i alıyorum peki bu sinerji güvenilir değil mi? 200-300 tl kurtarmak için sonra hıyarlar kalmıyalım. Bozuk gelirse falan değişim yapıyolar mı?

Sinerjiden 1 hafta önce 3.200 liralık sistem topladım kesinlikle sorunsuz teslimat yapıyolar. Hatta şansıma ekran kartı sorunlu çıkmıştı 1 gün içinde yenisini gönderdiler gerçekten vatana falan fazladan para kaptırmaya değmez

ImageUploadedByTapatalk1437131529.186474.jpg

Aldığım sistemde buydu kargo dahil 3.270 liraya aldım SSD yi 120 GB alabilirsin bu sistemi öneririm zalman z11 oldukça iyi bi kasa ve 3.100 liraya kesinlikle SSD sığdırılmalı

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı