3100 ve 1660 Super sistem toplama

Ekin2407

Decipat
Makaleler
3
Arkadaşlar aklımdaki sistem şu:
AMD Ryzen 3 3100.
Palit GeForce GTX 1660 Super GP OC.
Gigabyte B450M S2H.
WD Blue 500GB SSD
G.Skill Ripjaws V 16 GB (8x2) CL16 3000MHz.
Corsair Carbide serisi 550W 80+ 2X fanlı kasa.
Bu sistemle 1080P 60FPS çoğu oyunda alabilir miyim önceliğim Online eğitim sonrasında GTA PUBG PUBG Mobile Forza Horizon 4 Among Us CS:GO Valorant birkaç tane daha var bu oyunlarda en yüksek ayarlarda 60FPS alır mıyım bir de Windows 10 hızlı açılırmı takılma donma olur mu ileride YouTube videosu çekebilirim ileride almam için 1TB HDD önerir misiniz kaliteli uzun ömürlü olsun 9. sınıfım bu sistem beni üniversiteye kadar taşır mı ve son olarak 550W 80+ rahatça sistemi besler mi? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar aklımdaki sistem şu:
AMD Ryzen 3 3100.
Palit GeForce GTX 1660 Super GP OC.
Gigabyte B450M S2H.
WD Blue 500GB SSD.
G.Skill Ripjaws V 16 GB (8x2) CL16 3000MHz.
Corsair Carbide serisi 550W 80+ 2X fanlı kasa.
Bu sistemle 1080P 60FPS çoğu oyunda alabilir miyim önceliğim Online eğitim sonrasında GTA PUBG PUBG Mobile Forza Horizon 4 Among Us CS:GO Valorant birkaç tane daha var bu oyunlarda en yüksek ayarlarda 60FPS alır mıyım bir de Windows 10 hızlı açılırmı takılma donma olur mu ileride YouTube videosu çekebilirim ileride almam için 1TB HDD önerir misiniz kaliteli uzun ömürlü olsun 9. sınıfım bu sistem beni üniversiteye kadar taşır mı ve son olarak 550W 80+ rahatça sistemi besler mi? Şimdiden teşekkürler.

Sistem her oyunu Ultra ayarlarda akici oynatır.
Guc kaynağı yeterli.
Bileşenler kaliteli.
Üniversiteye kadar taşır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım oynarsın kolaylıkla, en azından en düşük ayarlarda açarsın en son çıkan oyunu bile. Ama depolama bana biraz az geldi, sana yeter mi?
Şu anlık yeter dediğim gibi ileride 1TB HDD alacağım HDD için önerin var mı kaliteli hızlı olursa sevinirim fiyatı farketmez.
Sistem her oyunu Ultra ayarlarda akici oynatır.
Guc kaynağı yeterli.
Bileşenler kaliteli.
Üniversiteye kadar taşır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler ederim.

Şu anlık yeter dediğim gibi ileride 1TB HDD alacağım HDD için önerin var mı kaliteli hızlı olursa sevinirim fiyatı farketmez.

Teşekkürler ederim.
Eğer bütçen yeterliyse SATA bile olsa SSD almanı öneririm, yetiyorsa M.2 al. Çünkü artık neredeyse her yeni çıkan oyun SSD platformunu öneriyor.

Örneğin Microsoft Flight Simulator 2020’yi HDD’de oynayan ben acı çekiyorum.

İleride pişman olmak istemiyorsan SSD’den devam et.😄

Eğer bütçen yeterliyse SATA bile olsa SSD almanı öneririm, yetiyorsa M.2 al. Çünkü artık neredeyse her yeni çıkan oyun SSD platformunu öneriyor.

Örneğin Microsoft Flight Simulator 2020’yi HDD’de oynayan ben acı çekiyorum.

İleri de pişman olmak istemiyorsan SSD’den devam et.😄

Yani sonradan para biriktirip aynı SSD'yi mi aliyim M.2 SSD'ye bütçem yetmez.

O zaman ileride HDD almak yerine 500GB bir SSD alacağım zaten şu an harici bir HDD'ye sahibim. Tavsiyeleriniz için ikinizede teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı