Maksimum 32000 diyelim anca o kadar hocam.
Hocam bu ekran kartı markaları bi sorun teşkil etmez mi ?Ekran kartını INNO3D 4060 Ti yap en ucuz olandan. RAM'i de Lexar Thor 2x16 CL32 seç.
Tavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
Birde şu soğutucuyu alırsan tadından yenmez.
Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) | Teknobiyotik
Dark Freezer X127 ARGB Fanlı Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Addressable RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam...www.teknobiyotik.com
İster şimdi al ister 1 ay sonra falan ancak almazsan uzun vade de yakarsın işlemciyi.
Daha önce hiç bilinmeyen marka kullanmadım o yüzden ön yargılıyımHocam bu ekran kartı markaları bi sorun teşkil etmez mi ?
Hocam bu ekran kartı markaları bir sorun teşkil etmez mi?
Daha önce hiç bilinmeyen marka kullanmadım o yüzden ön yargılıyım
Anladım hocam işlemciyi 7600x çekmeye gerek var mı yoksa yeterli olur mu ben 3 4 sene kullanmayı düşünüyorumINNO3D güzel markadır hocam. Türkiye de popülerliği az sadece. Soğutması da zaten yeterli 4000 serisi için. Bu tarz kartlarda markaya bakmaya gerek yok.
Anladım hocam işlemciyi 7600X çekmeye gerek var mı yoksa yeterli olur mu ben 3 4 sene kullanmayı düşünüyorum.
Hocam zorlasak 33 olur bir ihtimal almışken beni baya bi süre götürücek bir sistem istiyorum o yüzden 1000 tl daha arttırabilirimGerek yok. Ona yapacağın bütçeyi farklı bir şeye upgrade olarak kullanabiliriz. Siz bütçenizin maksimum 32 olduğuna emin misiniz? Ona göre öneriler değişecek.
Hocam zorlasak 33 olur bir ihtimal almışken beni bayağı bir süre götürecek bir sistem istiyorum o yüzden 1000 TL daha arttırabilirim
Ekran kartını INNO3D 4060 Ti yap en ucuz olandan. RAM'i de Lexar Thor 2x16 CL32 seç.
Tavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
Bir de şu soğutucuyu alırsan tadından yenmez.
Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) | Teknobiyotik
Dark Freezer X127 ARGB Fanlı Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Addressable RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam...www.teknobiyotik.com
İster şimdi al ister 1 ay sonra falan ancak almazsan uzun vade de yakarsın işlemciyi.
Tamamdır hocam saolun sistemi aldığımda bir daha konu açarım ve size performansını aktarırım teşekkür ederim yardımcı olan herkeseO zaman sistemin SSD'yi Legend 850 yapın. Diğer değişiklikleri belirttiğim gibi yine.
34 k tutuyor hocam olmadı soğutucuyu 1 ay sonra alırımBu şekilde al.
GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46ISL8MD8COC) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA DLSS 3, ultra verimli Ada Lovelace mimarisi ve RTX’in tam ışın izleme özelliğinden güç alan GeForce RTX 40 Serisiwww.gaming.gen.tr XPG Valor Air 650W Bilgisayar Kasası
XPG Valor Air 650W Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Team T-Force Vulcan 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz CL36 Kırmızı Gaming Ram (FLRD532G5600HC36BDC01) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.201,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.188,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gigabyte A620M H AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Gigabyte A620M H AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Total'de 33K falan tutuyor.Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr