3150 TL FX 6300 ve GTX 1050 Ti Sistem Alınır mı?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Amazon.com: SkyTech ArchAngel GTX 1050 Ti Gaming Computer Desktop PC FX-6300 3.50 GHz 6-Core, GTX 1050 Ti 4GB, 8GB DDR3, 1TB HDD, 24X DVD, Wi-Fi USB, Windows 10 Pro 64-bit, White (GTX 1050 Ti Version): Computers & Accessories

Yukarıdaki linkteki bilgisayarı 1050 Ti versiyonu ile beraber Acer R 240 HY Monitör ve HDMI kablosu ile birlikte almayı düşünüyorum. Fakat FX-6300 kullanması yüzünden darboğaz yaşamaktan korkuyorum.

Bir de 3 ürün ile beraber alacağım 16 dolarlık kulaklık ile 3 150 TL tutuyor masrafım. Bu paraya daha iyi bir monitör ve kasa alınabilir mi?

Ek olarak: İleride bu sistemi devamlı güncellemeyi düşünüyorum. Yaklaşık 3-4 ay sonra ek olarak 8 GB RAM daha alıp eklemeyi ve en kısa zamanda İşlemciyi değiştirmeyi de düşünüyorum. Fakat asıl sorum bu bilgisayar alınır mı? 3-4 Sene içerisinde çıkan oyunları hangi ayarlarda oynatır? Şu anki sistemim ile sürekli Low'da oynamaktan dolayı bir kurtulmak istiyorum açıkcası. Fakat gözüm Ultra'da değil yani :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı