JBL Quantum 350 vs Havit Gamenote H2002bg

ArdaYilmaz28

Decapat
Daha fazla  
Çoğunlukla LoL ve FPS oyunları oynuyorum. H2002bg çok güzel görünüyor kumaş pede sahip. İçim ona daha çok ısındı ama hakkında çok bir inceleme yok. Siz olsanız hangisini alırdınız?

Son düzenleme:
7.1'in çokta önemi yok Windows üzerinden desteği olmayan kulaklığa bile açılabiliyor. Stereo daha kaliteli genel olarak.

Kai titanium iyi bir kulaklık değil. Eğer kafanız büyük değilse buna da bakabilirsiniz.

GANKSENİNLE kodunu girerseniz 250 TL indirim oluyor. Kai Titanium'dan kat ve kat daha iyi bir kulaklık kullanıyorum ses kasmak falan kolay oluyor.

7.1 var kulaklıkta, hatta kaliteli bir 7.1 var. Fakat sanal 7.1'ler hiçbir işe yaramıyor oyunda, ekstra kötüleşiyor.

7.1'in çokta önemi yok Windows üzerinden desteği olmayan kulaklığa bile açılabiliyor. Stereo daha kaliteli genel olarak.

Kai titanium iyi bir kulaklık değil. Eğer kafanız büyük değilse buna da bakabilirsiniz.

GANKSENİNLE kodunu girerseniz 250 TL indirim oluyor. Kai Titanium'dan kat ve kat daha iyi bir kulaklık kullanıyorum ses kasmak falan kolay oluyor.
Kablosuz lazım hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı