32.000 TL bilgisayar seçimi

Bütçe
32 bin

RglarX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşla. R yakın zaman içinde kendime bir bilgisayar alacağım ve bilgisayar konusunda iyi olmadığım için sizden destek almaya karar verdim (oyun için satın alacağım ona göre değerlendirirseniz sevinirim).

Bu hazır.

Beast AMD oyun bilgisayarı;​

Bu da kendi topladığım PC; (sistemde 1080p darboğaz yapar mı?)

MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (kasa)

Corsair Rm750x CP-9020199-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (PSU)

MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (ekran kartı)

(RAM 1x8 1x16 alacağım yani 24 GB RAM)

AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (işlemci)

Inno3D RTX 3070 ICHILL X4 LHR 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (ekran kartı)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AOC 27G2U/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (kullandığım monitör 1080p 27" FreeSync yazıyor ama ben G-Sync destekli olanını aldım)

Sizce nasıl hangisi alınır? Bir de en fazla 32 bine kadar çıkabilir (sormak istediğiniz bir bilgi varsa söyleyin veya "sistemde şunu değiştirirsem alınır" falan tarzı bir şey varsa gönderirseniz sevinirim.)

Arkadaşlar iş biraz önemli bilen birisi varsa cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı