Bütçe
32000
Herkese iyi Sosyaller, yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Yüksek ihtimalle yurt dışı alacağım ama kararsızım, aklımda S24u var ama kayıt konusunda çekincelerim var. Xiaomi modellerini de düşünüyorum o yüzden tavsiyeleriniz ne olur bu fiyat bandına?

Herkese iyi sosyaller, yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Yüksek ihtimalle yurt dışı alacağım ama kararsızım, aklımda S24u var ama kayıt konusunda çekincelerim var. Xiaomi modellerini de düşünüyorum o yüzden tavsiyeleriniz ne olur bu fiyat bandına?

Yurt içi olarak ya S24 ya da Honor 200 Pro. Yurt dışı olarak zaten S24u iyidir. Xiaomi fazla önermem, yurt dışı fiyatlarınıda bilmiyorum ama yurt dışı olarak Xiaomi istiyorsan ve labiliyorsan mi 14, öbür şekil MI14t Pro.

Hocam S24u için bir dönem açıldı ve tutarsız diyorlardı o zaman ondan sonra da açılmadı sanırım bir daha acaba açılmaz mı diye düşünüyorum server için.
Şuanlık S24 Ultra'ya Yapılmıyor Galiba Ama S23 Ultra'ya Yapılıyor

Hocam S24u için bir dönem açıldı ve tutarsız diyorlardı o zaman ondan sonra da açılmadı sanırım bir daha acaba açılmaz mı diye düşünüyorum server için.

Bende Bu Ay Xiaomi 14 Ultra Veya iPhone 15 Pro alacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı