Bu mu Amazon.com.trHp Victus 16 RTX 4050 Amazon olan.
Bu mu Amazon.com.trHp Victus 16 RTX 4050 Amazon olan.
1-2 ay öncesi ile şu an arasında aşırı bir fiyat farkı olmadıki. Ben laptop alalı 9 ay oldu, o zamandan beridir bile baktığım laptopların fiyatı 2-3k falan yükseldi.Eskiden ortaokulda lisede falan aynısını söylerdim bu laptop alanlar neden alıyor kasa toplamak varken diye ancak büyüyünce yaşayarak anladım nedenini
Keşke kasa toplasam, ben toplayana kadar laptop'a geçtim yanımda götürmek için almak İçimde hala kasa toplayamamanın acısı var..
Normalde 20k civarında bakiyordum ancak o 1-2 ay önceydi. Yazı bekledim çünkü laptop içindekiler lazım oluyordu. Şimdi fiyatlar artınca isteklerime göre olan laptoplar 25-32 civarına yükseldi maalesef. Kasa olsa zaten hayli hayli toplanır da laptop lazım taşımak için.
Evet.
Hocam bunu da düşündüm ama hem 4 bin fazla hem de 1 tb olmasını istediğimden onu seçmedim. Zaten en başta 3060 düşünüyordum aslında. Ama 28K'ya 4050 1 tb laptop bulunca o zaman kaçırmayayım dedim.
O zaman alamamamın sebebi aslında laptopu aktif kullanıyor olmamdı, yeni alıp içindekileri aktarmam gerekecekti o yüzden en iyisi yazın rahatça bakarım dedim.1-2 ay öncesi ile şu an arasında aşırı bir fiyat farkı olmadıki. Ben laptop alalı 9 ay oldu, o zamandan beridir bile baktığım laptopların fiyatı 2-3k falan yükseldi.
Sağolun, valla watt değeri önemli olduğundan tam vazgeçmişken sizin yazmanız sayesinde aldım hemen.Hayırlı olsun, gene kötü fiyat değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.