32.000 TL'ye Gaming laptop önerisi

Eskiden ortaokulda lisede falan aynısını söylerdim bu laptop alanlar neden alıyor kasa toplamak varken diye ancak büyüyünce yaşayarak anladım nedenini 😀

Keşke kasa toplasam, ben toplayana kadar laptop'a geçtim yanımda götürmek için almak İçimde hala kasa toplayamamanın acısı var..

Normalde 20k civarında bakiyordum ancak o 1-2 ay önceydi. Yazı bekledim çünkü laptop içindekiler lazım oluyordu. Şimdi fiyatlar artınca isteklerime göre olan laptoplar 25-32 civarına yükseldi maalesef. Kasa olsa zaten hayli hayli toplanır da laptop lazım taşımak için.
1-2 ay öncesi ile şu an arasında aşırı bir fiyat farkı olmadıki. Ben laptop alalı 9 ay oldu, o zamandan beridir bile baktığım laptopların fiyatı 2-3k falan yükseldi.

Son düzenleme:
1-2 ay öncesi ile şu an arasında aşırı bir fiyat farkı olmadıki. Ben laptop alalı 9 ay oldu, o zamandan beridir bile baktığım laptopların fiyatı 2-3k falan yükseldi.
O zaman alamamamın sebebi aslında laptopu aktif kullanıyor olmamdı, yeni alıp içindekileri aktarmam gerekecekti o yüzden en iyisi yazın rahatça bakarım dedim.

Hayırlı olsun, gene kötü fiyat değil.
Sağolun, valla watt değeri önemli olduğundan tam vazgeçmişken sizin yazmanız sayesinde aldım hemen.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı