32+16 GB RAM takılır mı?

SheIby

Decapat
Daha fazla  
Acer Nitro 16 aldım. İçinde 16 GB RAM'le geliyor. İleride bilgisayar RAM'ini 64 GB yapmak istiyorum. 4 aylık süre için 16+16 GB RAM yerine, 16+32 GB'lık RAM taksam sorun olur mu?

Sorun olmaz ama 16 GB yeterli bence ama RAM takmak istiyorsanız bir daha 16 GB takıp 32 GB yapabilirsiniz. 64 GB biraz abartı kalır.

Acer Nitro 16 aldım. İçinde 16 GB RAM'le geliyor. İleride bilgisayar RAM'ini 64 GB yapmak istiyorum. 4 aylık süre için 16+16 GB RAM yerine, 16+32 GB'lık RAM taksam sorun olur mu?

Bende de aynı laptop var 16 GB RAM aldım 32 GB RAM yaptım. Bence 64 GB RAM gereksiz 32 GB RAM almak yerine boş M.2 yuvasına ekleme yapın.

Sorun olmaz ama 16 bile günümüzde hala yeterli bir miktarken 64 GB biraz gereksiz olur.
Yazılımla uğraşıyorum projeler + docker + emulator+tarayıcı açınca 20 gb ram kullanıyor. 1 2 yıl içinde yetersiz geleceğini düşünüyorum. Teknik olarak yeterince bilgim yok.

Maalesef şu an o kadar bütçem yok hocam
Dual olmaması sorunlarını yaşamamak için kit almak en doğrusu. Ayrıca DDR4 ise 32 RAM'de kalıp daha fazla bu alana yatırım yapmamak mantıklı olur.

Yapabilirsin. RAM'ler Flex channel çalışacağından dualchannel performansı alamazsın ama 64 GB senin için önemliyse böyle yapabilirsin ya da 4 ay kadar 16 GB ile sabredip direkt 64 GB'a da geçebilirsin.

Bende de aynı laptop var 16 aldım hocam ben 64 gereksiz. 32 almak yerine boş M.2 yuvasına ekleme yapın.
M2 olarak da ekleme yapacağım hocam
Yazılımla uğraşıyorum projeler + docker + emulator+tarayıcı açınca 20 gb ram kullanıyor. 1 2 yıl içinde yetersiz geleceğini düşünüyorum. Teknik olarak yeterince bilgim yok.
Bu sebepten 64 yapmayı düşünüyorum, 16 gb almak ve ileride upgrade etmektense şu an almak daha mantıklı geldi.

Dual olmaması sorunlarını yaşamamak için kit almak en doğrusu. Ayrıca DDR4 ise 32 RAM'de kalıp daha fazla bu alana yatırım yapmamak mantıklı olur.
Ddr5 hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…