Maalesef şu an o kadar bütçem yok hocamİleride direkt 32+32 alsan daha mantıklı olur.
Acer Nitro 16 aldım. İçinde 16 GB RAM'le geliyor. İleride bilgisayar RAM'ini 64 GB yapmak istiyorum. 4 aylık süre için 16+16 GB RAM yerine, 16+32 GB'lık RAM taksam sorun olur mu?
Yazılımla uğraşıyorum projeler + docker + emulator+tarayıcı açınca 20 gb ram kullanıyor. 1 2 yıl içinde yetersiz geleceğini düşünüyorum. Teknik olarak yeterince bilgim yok.Sorun olmaz ama 16 bile günümüzde hala yeterli bir miktarken 64 GB biraz gereksiz olur.
Dual olmaması sorunlarını yaşamamak için kit almak en doğrusu. Ayrıca DDR4 ise 32 RAM'de kalıp daha fazla bu alana yatırım yapmamak mantıklı olur.Maalesef şu an o kadar bütçem yok hocam![]()
Acer Nitro 16 aldım. İçinde 16 GB RAM'le geliyor. İleride bilgisayar RAM'ini 64 GB yapmak istiyorum. 4 aylık süre için 16+16 GB RAM yerine, 16+32 GB'lık RAM taksam sorun olur mu?
M2 olarak da ekleme yapacağım hocamBende de aynı laptop var 16 aldım hocam ben 64 gereksiz. 32 almak yerine boş M.2 yuvasına ekleme yapın.
Bu sebepten 64 yapmayı düşünüyorum, 16 gb almak ve ileride upgrade etmektense şu an almak daha mantıklı geldi.Yazılımla uğraşıyorum projeler + docker + emulator+tarayıcı açınca 20 gb ram kullanıyor. 1 2 yıl içinde yetersiz geleceğini düşünüyorum. Teknik olarak yeterince bilgim yok.
Ddr5 hocamDual olmaması sorunlarını yaşamamak için kit almak en doğrusu. Ayrıca DDR4 ise 32 RAM'de kalıp daha fazla bu alana yatırım yapmamak mantıklı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.