32" 2K monitör önerisi

Aklıma gelmişken GB65 model daha iyi alınabiliyorsa o alınmalı.

Hocam GB65 diye arattığımda bir şey bulamadım ama link veya marka paylaşabilir misin?

Bu nasıldır ayrıca?

Bir de şu ana kadar hep IPS kullandım ve hikayeli oyunlar oynarım
32" için Curved VA mı önerirsin yoksa düz IPS mi?

Hocam o diyenler monitör'e çok yakından bakanlar sohbet esnasında uzaktan bakıyorum diyen adam 30 santimden bakıyor monitöre. Sonra pixel sayıyorum diyo. Bende 1080P 27 inç kullanıyorum arkana yaslanıp kol mesafesi bırakınca gayet de net pixelsiz.

Kesinlikle katılıyorum.

Hocam GB65 diye arattığımda bir şey bulamadım ama link veya marka paylaşabilir misin?

Bu nasıldır ayrıca?

Kesinlikle katılıyorum.
O attığınız MSI olanda baya iyi. Arada tam seçim yapabilir miyim bilemiyorum ama ben Va panel kullanıyorum bayadır ve kontrast'lı dolgun renkler daha hoşuma gidiyor özellikle dizi film izlerken falan.

O attığınız MSI olanda bayağı iyi. Arada tam seçim yapabilir miyim bilemiyorum ama ben VA panel kullanıyorum bayağıdır ve Kontrast'lı dolgun renkler daha hoşuma gidiyor özellikle dizi film izlerken falan.

Kuzende 32" 4K VA Curved ve 24" IPS var yan yana ona gidip deneyeceğim gerçi çözünürlükten dolayı fark illa olacaktır ama renklere bakıp karar vereceğim.

Kasam ful MSI (MAG pano M100R pz) ve şu anki monitörde MAG 247r o yüzden MSI alırsam daha iyi gibi gözüküyor.

O attığınız MSI olanda bayağı iyi. Arada tam seçim yapabilir miyim bilemiyorum ama ben VA panel kullanıyorum bayağıdır ve Kontrast'lı dolgun renkler daha hoşuma gidiyor özellikle dizi film izlerken falan.

İsmini yanlış yazmışım.

Teşekkürler hocam kuzende deneyip karar vereceğim.

Geçen 40" MSI bir monitörde indirim vardı 12 civarına gitti kasa kesin olmadığı için alamamıştım denk gelirse onu düşünüyorum.

4K imiş bu.

Bu nasıldır ayrıca?

Kesinlikle katılıyorum.
Kontrast oranı iyidir. Oyunlarda ve filmlerde üzmez ama iyice inceleme videoları izle. IPS Glow çok mu, ışık sızması var mı diye iyice araştır.

Birde kolayca iade yapabileceğin sitelerden yada mağazalardan satın al.

2K bir model daha iyi olur size.

Kesinlikle katılıyorum hocam.

Kontrast oranı iyidir. Oyunlarda ve filmlerde üzmez ama iyice inceleme videoları izle. IPS glow çok mu, ışık sızması var mı diye iyice araştır.

Bir de kolayca iade yapabileceğin sitelerden ya da mağazalardan satın al.

Hocam Akakçe'den kopyaladım ama düzgün bir yerden alacağım fiyat farkı önemli değil.

İnceleme videolarına bakacağım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı