wvolgarx Femtopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 8.sınıf öğrencisiyim ve devamsızlığım çok fazla müdür yardımcısıda sildirmiyor korkmaya başladım yavaştan... Sınıfta kalır mıyım dostlar?
8.sınıf öğrencisiyim ve devamsızlığım çok fazla müdür yardımcısıda sildirmiyor korkmaya başladım yavaştan... Sınıfta kalır mıyım dostlar?
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #2 wvolgarx dedi: 8.sınıf öğrencisiyim ve devamsızlığım çok fazla müdür yardımcısıda sildirmiyor korkmaya başladım yavaştan... Sınıfta kalır mıyım dostlar? Genişletmek için tıkla... Ortaokulda kalmazsınız çok yüksek ihtimal. Artı 0 Eksi
wvolgarx dedi: 8.sınıf öğrencisiyim ve devamsızlığım çok fazla müdür yardımcısıda sildirmiyor korkmaya başladım yavaştan... Sınıfta kalır mıyım dostlar? Genişletmek için tıkla... Ortaokulda kalmazsınız çok yüksek ihtimal.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #3 30 günü geçince kalıyorsunuz ama ortaokulda bir ihtimal kalmayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 13 Haziran 2023 #4 Ortaokulda devamsızlıktan kalmak yok. Seneye aynısını yapamazsın. Artı 0 Eksi
Sad Minibüs Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 64 Yer Gaziantep, Şahinbey Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP compaq nx7010 CPU: intel pentium m işlemci GPU: ATI Mobility Radeon 9200 Ram: 512 MB OS: Windows XP SP3 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2023 #5 Ben de 8. Sınıfım ve 8. Sınıfta sınıfta kalınmıyor diye biliyorum Artı 0 Eksi
E Erkin01 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 317 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 8 GB Ram 500 GB SSD GTX 1650 Ekran Kartı İntel Core İ5 12450H İşlemci (Excalibur G770) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2023 #6 wvolgarx dedi: 8.sınıf öğrencisiyim ve devamsızlığım çok fazla müdür yardımcısıda sildirmiyor korkmaya başladım yavaştan... Sınıfta kalır mıyım dostlar? Genişletmek için tıkla... Özürsüz mü 32.5 toplam mı? wvolgarx dedi: 8.sınıf öğrencisiyim ve devamsızlığım çok fazla müdür yardımcısıda sildirmiyor korkmaya başladım yavaştan... Sınıfta kalır mıyım dostlar? Genişletmek için tıkla... Şube Öğretmenler Kurulu toplanır karar verir kalıp kalmaman hakkında Ben de 8. sınıfım 32.5 özürlü, 18.5 özürsüz. Kalmıyorum Artı 0 Eksi
wvolgarx dedi: 8.sınıf öğrencisiyim ve devamsızlığım çok fazla müdür yardımcısıda sildirmiyor korkmaya başladım yavaştan... Sınıfta kalır mıyım dostlar? Genişletmek için tıkla... Özürsüz mü 32.5 toplam mı? wvolgarx dedi: 8.sınıf öğrencisiyim ve devamsızlığım çok fazla müdür yardımcısıda sildirmiyor korkmaya başladım yavaştan... Sınıfta kalır mıyım dostlar? Genişletmek için tıkla... Şube Öğretmenler Kurulu toplanır karar verir kalıp kalmaman hakkında Ben de 8. sınıfım 32.5 özürlü, 18.5 özürsüz. Kalmıyorum
KS KS wvolgarx Femtopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #7 Eldrithc dedi: Özürsüz mü 32.5 toplam mı? Genişletmek için tıkla... Özürsüz. Artı 0 Eksi
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.585 Çözümler 6 13 Haziran 2023 #8 wvolgarx dedi: Özürsüz. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir şey sormadım? Yanlış alıntılamışsınız. Artı 0 Eksi
wvolgarx dedi: Özürsüz. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir şey sormadım? Yanlış alıntılamışsınız.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #9 wvolgarx dedi: 8.sınıf öğrencisiyim ve devamsızlığım çok fazla müdür yardımcısıda sildirmiyor korkmaya başladım yavaştan... Sınıfta kalır mıyım dostlar? Genişletmek için tıkla... Dilekçe verin, eğer 18 gün içinde geri dönüş yapmazlarsa şikayet etme hakkınız var. Artı 0 Eksi
wvolgarx dedi: 8.sınıf öğrencisiyim ve devamsızlığım çok fazla müdür yardımcısıda sildirmiyor korkmaya başladım yavaştan... Sınıfta kalır mıyım dostlar? Genişletmek için tıkla... Dilekçe verin, eğer 18 gün içinde geri dönüş yapmazlarsa şikayet etme hakkınız var.
KS KS wvolgarx Femtopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #10 Eldrithc dedi: Ben öyle bir şey sormadım? yanlış alıntılamışsınız. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim. Erkin01 dedi: Özürsüz mü 32.5 toplam mı? Şube öğretmenler kurulu toplanır karar verir kalıp kalmaman hakkında ben de 8. sınıfım 32.5 özürlü, 18.5 özürsüz. Kalmıyorum. Genişletmek için tıkla... Özürsüz. Artı 0 Eksi
Eldrithc dedi: Ben öyle bir şey sormadım? yanlış alıntılamışsınız. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim. Erkin01 dedi: Özürsüz mü 32.5 toplam mı? Şube öğretmenler kurulu toplanır karar verir kalıp kalmaman hakkında ben de 8. sınıfım 32.5 özürlü, 18.5 özürsüz. Kalmıyorum. Genişletmek için tıkla... Özürsüz.