32:9 monitör alınır mı?

tarık0634

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yazılımcıyım. Şu an 3 monitör kullanıyorum solda 19inç eski monitörüm ana monitörüm 21 inç ve sağda ise 23 inç dikey monitörüm var. Soldaki monitörü kullanmıyorum. Aşağıdaki monitörü almayı düşünüyorum. Sizce uygun mudur? Bir zorluk yaşar mıyım?

Laptop olarak: MacBook Air M1 (16 GB RAM)
Kasa olarak:
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Ekran kartı: GTX 1650.
Anakart: ASUS B550M-K-2

Hocam GTX 1650 ile QHD monitör uyumsuz olur zorluk yaşarsınız evet 4070 falan lazım bunun için.

Eğer OLED'ten çok ultrawide ilgini çekiyorsa, al gitsin derim. Kötü bir monitör değil.
OLED çok dikkatimi çekmiyor şu anlık, daha doğrusu inanılmaz pahalı. Tamamen çalışmak için istiyorum diyebilirim.

Oyun oynayacağım dememiş ki. Uyumsuz olmaz kullanabilir.

Oyun oynamak isterim açıkçası, arada ets, gta 5 gibi oyunlar da oynuyorum. FHD'de tam ekran olarak oynayamaz mıyım bu monitörle?

OLED çok dikkatimi çekmiyor şu anlık, daha doğrusu inanılmaz pahalı. Tamamen çalışmak için istiyorum diyebilirim.

Oyun oynamak isterim açıkçası, arada ets, gta 5 gibi oyunlar da oynuyorum. FHD'de tam ekran olarak oynayamaz mıyım bu monitörle?

Tam ekran oynarsan görüntü ölçeklenip her objenin genişliği iki katına çıkar muhtemelen. Pencereli 16:9 oynaman gerekebilir, o zaman da ekranın yarısı boş kalır. Onun haricinde 49 inç bir monitörü 1080p'ye alırsan pikseller sayılabilir hâle gelebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı