valla intel arc almayı sorun etmezsen en iyi tercih bu gibiAnladım hocam peki hazır sistemler var mıdır bu fiyatlarda? Toplama beni biraz aşıyor maalesef.
Vallahi Intel Arc almayı sorun etmezsen en iyi tercih bu gibi.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
o zaman illa hazır sistem olucak diyosan ya bütçeni 35 e çıkarıp 7500f 7700xtli sistem alıcaksın ya daBilgisayardan cok anlayan biri değilim zaten bir de yazılım sorunu oluyor diyorlar benim için sıkıntı çıkarabilir.
O zaman illa hazır sistem olacak diyorsan ya bütçeni 35'e çıkarıp 7500F 7700XTLI sistem alacaksın ya da.
Bunu alıp ileride işlemcini değiştirebilirsin kasada pek hoşuma gitmedi aslında ama 600W yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ilk kez alacağım için emin olamadım mazur görün. BLADE-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi. Bu sistemle attığınız sistem arasından hangisi daha güçlü ve 2-3 yıl içinde anakart, işlemci ve RAM'ı aynı anda değiştireceğimi varsayarak hangisini almam daha mantıklı olur. Biliyorum siz AM5 olanı önerdiniz ama benim dediğim şey neden mantıksız? 7800XT 21 k civarı, anakart, işlemci ve RAM 3 lüsünün toplam 21 k etmeyeceğini düşünürsek 7700XT'den 7800 XT'ye geçmektense anakart, işlemci, RAM upgrade i daha mantıklı değil mi? Uzun bir yazı oldu tekrardan kusura bakmayın. Bunları göz önüne alarak tekrardan ne önerirsiniz?
Hocam dediğiniz sisteme yakın gibiyim şu an ama kasayı çok beğenmedim demiştiniz birkaç yıl içinde değiştirmek zorunda kalır mıyım? Bir de 7800 XT'den tam performans alamazsınız demişsiniz sistemlerin bu haliyle hangisi daha güçlü yani GTA6 gibi bir oyunda hangisi daha cok FPS verir ve ne kadar fark olur galiba 7800 XT olan bir tık daha güçlü işlemciden dolayı kısıtlansa bile. 8400F ten 7500F e geçiş yaptığımızda bu güç farki kapanacak mı ve son sorum olarak 5-6 yıl sonra 7700XT'den 7800 XT'ye geçmeme değecek kadar fark olacak mı yoksa aralarında güç farki az mı?
ne demek hocam şimdiden hayırlı olsun bütçen çıkarsa en azından ordan kasayı cougar mx220 seçebilirsin kullanıp övenleri görmüştüm ama 1100tl farka değermi orasını bilemem.Hocam ben ikna oldum teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için bilgisayarı inşallah alınca tekrar yazarım. İyi sosyaller