32 bin TL monitörlü sistem toplama önerisi

Bütçe
32.000

joaquim

Centipat
Katılım
9 Eylül 2022
Mesajlar
34
Ben bilgisayar toplamaktan hiç anlamam, sizlerin yardımına çok ihtiyacım var.

Zamanla Steam ve Epic Games'ten sabrettim ve bayağı bir oyun satın aldım ileride güzel sistemim olur da oynarım diye. (ne kadar çabalasam da maalesef ki RDR2'nin sonuyla ilgili spoiler yedim ☹) şu an 32.000 TL param var. İnternetten şu kasayı ve monitörü almayı düşündüm;



Linktekileri alayım mı yoksa bunun yerine biraz daha sabredip önce 4070'li sistem alıp daha sonrasında 2K monitör mü alayım? Beklemekten de sıkıldım ama. 😁
 
Son düzenleyen: Moderatör:
4070ı sistem

4060 Ti sistem

Monitör
 
4070ı sistem

4060 Ti sistem

Monitör
5600 ve 7500f arasında önemli bir fark var mı?
 
Daha büyük bir monitör isterseniz bir öneride bulunayım.
Bir de eğer gelecekte ben bu sistemi upgrade ederim derseniz bence DDR4 sistem almayın. Uzun vadeli düşünüyorsanız 3+ yıl diyelim DDR5 daha mantıklı olur.
Bir de 4070 2K için uygun bir ekran kartı ama FHD monitörde oynayacaksanız darboğaz riski olabilir o işlemcilerle. Onu tam araştırın bence.
 
Yanına monitör olarak R25i-30 alın.
Sisteme ek olarak Peerless Phantom soğutucu alın.
Dediğinizi yapacağım galiba. Soğutucu olarak ne önerirsiniz? Sıvı soğutma alırsam bu sistemin kasasına sığmama gibi bir sorunla karşılaşır mıyım?

Sisteme ek olarak Peerless Phantom soğutucu alın.
Hocam soğutucu önerisi yapmışsınız ilk okuyuşumda göremedim işlerin yoğunluğundan dolayı kusura bakmayın. Sıvı soğutucu alsam daha iyi olur mu yoksa önerdiğiniz yeterli mi?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı