32 bin TL ye RTX 4080 alınır mı?

Daha fazla  
Kutulu, faturalı, 1 yıl garantili Galax RTX4080 SG modeli, sizce fiyat nasıl alınır mı? aslında pek ihtiyacım yok desem yeridir RTX3080 12GB var ama fiyatı biraz cezbetti gibi yoksa 2.elde normal fiyatı mı?

Bilindik referanslı bir üyeden alacağım ama fiyat konusunda şüpheye düştüm. Zaman zaman 40 bine 4080 Super'ler düşüyor zaten, 1 yıl kullanılmış 4080'e daha fazlasını kimse vermez herhalde. Biraz zorlayıp 31'e düşerse alayım mı?

Sistemin iyimiş biraz bekle 5K serisini 4K serisinin fiyatı düşer büyük ihtimal ozm alırsın.

Bilindik referanslı bir üyeden alıcam ama fiyat konusunda şüpheye düştüm. Zaman zaman 40 bine 4080 Superler düşüyor zaten, 1 yıl kullanılmış 4080 e daha fazlasını kimse vermez herhalde. Biraz zorlayıp 31 e düşerse alayım mı?
Valla hocam bana sorarsanız hiç bir şey almayın. 3080'in üzerine zibil zibil kart çıkarsalarda halen max grafikle açamayacağı oyun yok. Gereskzi harcamalara girer lakin paranız varsa keyfiniz ne isterse takılın.

Kutulu, faturalı, 1 yıl garantili Galax RTX4080 SG modeli, sizce fiyat nasıl alınır mı? aslında pek ihtiyacım yok desem yeridir RTX3080 12GB var ama fiyatı biraz cezbetti gibi yoksa 2.elde normal fiyatı mı?
5000 serisi almak için satıyor millet ; yarı fiyatına vermedikçe alma , sen de 5000 serisi al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı