32 bin TL'ye Android telefon önerisi

Bütçe
32.500₺'ye kadar, 35 bin TL'yi kesinlikle geçemez

CokSnUlgen

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX7700XT
R5 7500F
DDR5 5200 MT/S
Telefon almak istiyorum, Samsung Galaxy A51'den geçeceğim.
Sadece bu markalar:
  • Xiaomi
  • Redmi
  • POCO
  • OnePlus
  • Nothing
  • Sony
  • Motorola
  • Harici marka olamaz.
    Amaç: Oyun kasma, donma olmadan 60 FPS PUBG deneyimi.
    İşlemci performansı Snap 6S Gen 3 üstü istiyorum.
    Bu markalar bootloader kilidi açılabilir olduğu için bunları tercih ediyorum. Çünkü kendi Android'imi kullanacağım. Türkiye'de olmayan markalar var biliyorum ama 2. el bakarım onlara da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin senaryonuz da Poco F7 512 GB modelini tercih edebilirsiniz, oyun için yeterli ve uygun olur.

Telefon almak istiyorum, Samsung Galaxy A51'den geçeceğim.
Sadece bu markalar:
  • Xiaomi
  • Redmi
  • POCO
  • OnePlus
  • Nothing
  • Sony
  • Motorola
  • Harici marka olamaz.
    Amaç: Oyun kasma, donma olmadan 60 FPS PUBG deneyimi.
    İşlemci performansı Snap 6S Gen 3 üstü istiyorum.
    Bu markalar bootloader kilidi açılabilir olduğu için bunları tercih ediyorum. Çünkü kendi Android'imi kullanacağım. Türkiye'de olmayan markalar var biliyorum ama 2. el bakarım onlara da.
Honor isteseniz honor tarafında da iyi telefonlar var normalde poco xiaomi sorunlarından dolayı önermem ancak tek seçenek Poco F7 gibi görünüyor.

Sizin senaryonuz da Poco F7 512 GB modelini tercih edebilirsiniz, oyun için yeterli ve uygun olur.
Isınma sorunu var diyorlar Ama benim bence Oneplus ve Nothing daha mantıklı geliyor

Honor isteseniz honor tarafında da iyi telefonlar var normalde poco xiaomi sorunlarından dolayı önermem ancak tek seçenek Poco F7 gibi görünüyor.
Honor Olmaz hocam

Isınma sorunu var diyorlar Ama benim bence Oneplus ve Nothing daha mantıklı geliyor

Honor Olmaz hocam
Nothing fiyatlandırma işini bozdu içindekilere göre saçma fiyatlar koymaya başladılar.

Honor Olmaz hocam
Özellikle bir sebebiniz var mı ki neden?

Nothing fiyatlandırma işini bozdu içindekilere göre saçma fiyatlar koymaya başladılar.

Özellikle bir sebebiniz var mı ki neden?
honor cihazlarda Bootloader kilidi açılmıyor bence kendi yazılımımı yüklemek İstiyorum
bunu içinde bootloader lazım

honor dışında Oneplus/nothing/Poco önerin var mı? F7'de kameradan çok kısmıs gibi duruyor
OnePlus tarafında pek bir bilgim yok ilgilendiğim bir marka değil şahsen onun dışında,bu fiyattaki nothing'lere yaklaşmayın 3a serisi 30k ya snapdragon 7 koymuşlar çok gereksiz olmuş onun o yüzden aralarından en mantıklısı Poco F7 kamera da muhtemelen ai ile düzeltmelidir birçok anroid'te öyle kötü gibi duruyor ama çektikten sonra güzel performans veriyor,yine de yalan olmasın tam net bir bilgim yok kamerası hakkında ama muhtemelen dediğim gibidir eğer daha kaliteli bir kamera istiyorsanız Bootloader fikrini çıkarmanız lazım ya da Performanstan kısmanız lazım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı