32 bin TL'ye kadar sistem önerisi

Monster laptopumu sattım. Masaüstü alacağım. Bütçe 32K.

Hocam şu anda F/P sistem az bayağı biraz YouTube ve Instagram platformlardan teknoloji kanallarını takip ederek F/P sistem bekleyebilirsiniz. İlla şimdi alacağım derseniz. Sizin için bakabilirim parasını hak eden bir sistem var mı diye.

Oyunları hangi çözünürlükte oynayacaksınız? Monitör dahil mi?

Evet.

Hocam şu anda F/P sistem az bayağı biraz YouTube ve Instagram platformlardan teknoloji kanallarını takip ederek F/P sistem bekleyebilirsiniz. İlla şimdi alacağım derseniz. Sizin için bakabilirim parasını hak eden bir sistem var mı diye.

Olur hocam monitörlü olsun 144 Hz olursa iyi olur.

Evet.

Olur hocam monitörlü olsun 144 Hz olursa iyi olur.

Tamam hocam buraya akşamüstü bazı sistemler atabilirim.

Fiyatını hak ettiğini düşündüğüm sistem.

Monitor da bu.

Sistem stoku az olabilir. Kararınızı bir an önce verin derim.

Hocam kusuraa bakmayın bu 2K sistemmiş monitor olarak 2K önerisi de atacağım şimdi.

en f/p 2k monitör bu fakat benim asıl tavsiyem budur. fakat bu biraz pahalı fiyat

Fiyat fazla gelirse sizi ViewSonic monitör de tatmin eder diye düşünüyorum.
2K monitör almanız da asıl önerimdir. Sistem 1080p darboğaz yapar.

Son bir şey eklemem lazım sistemi alırsanız anakart olarak B450M-A Pro seçin 500 TL farkla daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:

Fiyatını hak ettiğini düşündüğüm sistem.

Monitor da bu.

Sistem stoku az olabilir. Kararınızı bir an önce verin derim.

Hocam kusuraa bakmayın bu 2K sistemmiş monitor olarak 2K önerisi de atacağım şimdi.

en f/p 2k monitör bu fakat benim asıl tavsiyem budur. fakat bu biraz pahalı fiyat

Fiyat fazla gelirse sizi ViewSonic monitör de tatmin eder diye düşünüyorum.
2K monitör almanız da asıl önerimdir. Sistem 1080p darboğaz yapar.

Son bir şey eklemem lazım sistemi alırsanız anakart olarak B450M-A Pro seçin 500 TL farkla daha iyi olacaktır.
Attığınız sistem güzel. 1080p'de darboğaz olacağını düşünmüyorum. Olmaz da. Ayrıca darboğaz aşırı önemsenecek bir şey değildir hiç bir bileşene zarar vermez. Sadece tam performans alamazsınız. Attığınız Viewsonic monitör VA panel. Alınmaz.

Attığınız sistem güzel. 1080P'de darboğaz olacağını düşünmüyorum. Olmaz da. Ayrıca darboğaz aşırı önemsenecek bir şey değildir hiçbir bileşene zarar vermez. Sadece tam performans alamazsınız. Attığınız ViewSonic monitör VA panel. Alınmaz.

Hocam ekran kartı daha ileri dönük bir şey 1080p tatmin etmez. 2K daha mantıklı ViewSonic önermemin nedeni monitör fiyatları çok pahalı isterse ASUS TUF IPS panel alır. Ama bu sistem için 1080p altta kalır. 1080p sistem önersem RTX 3060 önerirdim zaten konu sahibi 1080p istiyorsa daha alt segment sistem öneririm.

Tabii sistemi alacak kişi bilir isterse 1080p kullanır. Ama bana çok mantıklı gelmedi toplanma amacı bile 2K için.

Hocam ekran kartı daha ileri dönük bir şey 1080p tatmin etmez. 2K daha mantıklı ViewSonic önermemin nedeni monitör fiyatları çok pahalı isterse ASUS TUF IPS panel alır. Ama bu sistem için 1080p altta kalır. 1080p sistem önersem RTX 3060 önerirdim zaten konu sahibi 1080p istiyorsa daha alt segment sistem öneririm.

Tabii sistemi alacak kişi bilir isterse 1080p kullanır. Ama bana çok mantıklı gelmedi toplanma amacı bile 2K için.
Nasıl 2k için? Nvidia bile 4060Tİ ın 1080p kartı olduğunu söylüyor. 2k'da VRAM darboğazı yersiniz o kart ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı