32 Bit kullanılabilir RAM miktarı 3.25GB olarak görünüyor

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Öncelikle selamun aleyküm. Ben yeni bir bilgisayar buldum bir yerden. İçinde Windows 7 32 Bit yüklüydü. RAM miktarını tam 4 GB olarak gösteriyor. Benim oynayacağım bir oyun var. O da 64 Bit istiyor. Neyse bilgisayarı 64 Bit yaptım. Kasma, donma sorunları başladı. Zamanla can sıkmaya başladı. Bende geri 32 Bit yaptım. Ama bunda kullanılabilir RAM miktarı 3.25GB diyor. Yani 32 Bit yapsam RAM sorunu, 64 Bit yapsam kasma, donma sorunu. Acaba ne yapmam gerek. Bu arada sistem özelliklerim;
  • MSI G41M-P23 anakart.
  • 4 GB DDR3 RAM.
  • Intel E6500 2.8GHz işlemci.
  • 500GB HDD.
  • AMD Radeon HD 5500 1GB ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
32-Bit sistemlerde RAM 4 olarak görmemesi normal olabilir tabii ki bu bir sorun olmaz donanımsal bir probleminiz yok ama kullanmak istiyorum derseniz 64 Bit kurulumu yapmanız gerekiyor.

32-Bit sistemlerde RAM 4 olarak görmemesi normal olabilir tabii ki bu bir sorun olmaz donanımsal bir probleminiz yok ama kullanmak istiyorum derseniz 64 Bit kurulumu yapmanız gerekiyor.
O zamanda kasma donma oluyor.
Bu bir sorun değil ki. 4 GB'ın tamamını kullanmak istiyorsanız 64 Bit yükleyeceksiniz.

O zamanda kasma donma oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı