DoubleClickDpR Megapat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #1 Bilgisayarım 32 bit. 64 Bit'i karşılıyor fakat ben nasıl 64'e upgrade ederim bilmiyorum. Format dediler bu formatı biri detaylı anlatabilir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2015
Bilgisayarım 32 bit. 64 Bit'i karşılıyor fakat ben nasıl 64'e upgrade ederim bilmiyorum. Format dediler bu formatı biri detaylı anlatabilir mi ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 31 Temmuz 2015 #2 Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat Bu rehberi izleyerek 64 Bit bir ISO oluşturun. Sonrasında ISO dosyasını Rufus ile USB belleğe yazın: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal USB bellekten boot edip kuruluma başlayabilirsiniz. Boot etmek için: Boot Menüsü Kısayol Tuşları Veritabanı | Technopat Sosyal Kurulum için: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Rehberler 8.1 için olsa da 10 için de geçerli.
Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat Bu rehberi izleyerek 64 Bit bir ISO oluşturun. Sonrasında ISO dosyasını Rufus ile USB belleğe yazın: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal USB bellekten boot edip kuruluma başlayabilirsiniz. Boot etmek için: Boot Menüsü Kısayol Tuşları Veritabanı | Technopat Sosyal Kurulum için: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Rehberler 8.1 için olsa da 10 için de geçerli.
DoubleClickDpR Megapat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #3 Teşekkür ederim Recep Baltaş dedi: Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat Bu rehberi izleyerek 64 Bit bir ISO oluşturun. Sonrasında ISO dosyasını Rufus ile USB belleğe yazın: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal USB bellekten boot edip kuruluma başlayabilirsiniz. Boot etmek için: Boot Menüsü Kısayol Tuşları Veritabanı | Technopat Sosyal Kurulum için: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Rehberler 8.1 için olsa da 10 için de geçerli. Genişletmek için tıkla... İyi dedin güzel dedinde 32 bitim olduğundan şu an ıso oluşturmuyor
Teşekkür ederim Recep Baltaş dedi: Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat Bu rehberi izleyerek 64 Bit bir ISO oluşturun. Sonrasında ISO dosyasını Rufus ile USB belleğe yazın: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal USB bellekten boot edip kuruluma başlayabilirsiniz. Boot etmek için: Boot Menüsü Kısayol Tuşları Veritabanı | Technopat Sosyal Kurulum için: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Rehberler 8.1 için olsa da 10 için de geçerli. Genişletmek için tıkla... İyi dedin güzel dedinde 32 bitim olduğundan şu an ıso oluşturmuyor
D deepdark0 Ziyaretçi 2 Ağustos 2015 #4 İndirme ile 32 bit olması alakalı değil. Buradan indirebilirsin. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
İndirme ile 32 bit olması alakalı değil. Buradan indirebilirsin. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal