32 bit vs 64 bit

NFS Mostwanted ( 2005 ) ve GTA III gibi oyunlarda ekranı nasıl kullanıyor? ( W10 ) tabi...
Anlayamadım tam olarak o oyunlar ne alaka?

RAM internette sörf yapmak için yeterli. Bu yüzden 64 Bit kurun.
League of Legends'de oynuyorum. Dün W10 X64 kurdum ama stabil değil sanki. Böyle sanki takılmalar oluyor arada seri değil. Neyden kaynaklı çözemedim. İşlemci mi yoksa diğer nedenler mi?

League of Legends'de oynuyorum. Dün W10 X64 kurdum ama stabil değil sanki. Böyle sanki takılmalar oluyor arada seri değil. Neyden kaynaklı çözemedim. İşlemci mi yoksa diğer nedenler mi?

Bilgisayarınız güncel olmadığı için yeni işletim sisteminde oyunlarda sıkıntı yaratabilir. İleri ki yeni oyunlar Windows 10 %100 uyumlu olacağı için fps sorunu yaşamazsınız. Ekran kartın tam modelini alabilir miyim?

Oyunda sorun yaşamıyorum. Arayüzler de ve geçişlerde, internet'de stabil değil. Oyunda herhangi bir sıkıntım yok. Ayarların hepsi yüksek olarak ayarlı ve sadece gölgeler kapalı. 100 - 150 FPS alıyorum. Ekran kartım; AMD Radeon HD 6570. 23/02/2016 sürümü ile güncel.

Siz sanırım geçişlerde sorun yaşıyorsunuz. Bu ayarı yapın:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…