RAM internette sörf yapmak için yeterli. Bu yüzden 64 Bit kurun.Şu şekilde göstereyim.Eki Görüntüle 144070
RAM internette sörf yapmak için yeterli. Bu yüzden 64 Bit kurun.Şu şekilde göstereyim.Eki Görüntüle 144070
Anlayamadım tam olarak o oyunlar ne alaka?NFS Mostwanted ( 2005 ) ve GTA III gibi oyunlarda ekranı nasıl kullanıyor? ( W10 ) tabi...
League of Legends'de oynuyorum. Dün W10 X64 kurdum ama stabil değil sanki. Böyle sanki takılmalar oluyor arada seri değil. Neyden kaynaklı çözemedim. İşlemci mi yoksa diğer nedenler mi?RAM internette sörf yapmak için yeterli. Bu yüzden 64 Bit kurun.
League of Legends'de oynuyorum. Dün W10 X64 kurdum ama stabil değil sanki. Böyle sanki takılmalar oluyor arada seri değil. Neyden kaynaklı çözemedim. İşlemci mi yoksa diğer nedenler mi?
Oyunda sorun yaşamıyorum. Arayüzler de ve geçişlerde, internet'de stabil değil. Oyunda herhangi bir sıkıntım yok. Ayarların hepsi yüksek olarak ayarlı ve sadece gölgeler kapalı. 100 - 150 FPS alıyorum. Ekran kartım; AMD Radeon HD 6570. 23/02/2016 sürümü ile güncel.Bilgisayarınız güncel olmadığı için yeni işletim sisteminde oyunlarda sıkıntı yaratabilir. İleri ki yeni oyunlar Windows 10 %100 uyumlu olacağı için fps sorunu yaşamazsınız. Ekran kartın tam modelini alabilir miyim?
Oyunda sorun yaşamıyorum. Arayüzler de ve geçişlerde, internet'de stabil değil. Oyunda herhangi bir sıkıntım yok. Ayarların hepsi yüksek olarak ayarlı ve sadece gölgeler kapalı. 100 - 150 FPS alıyorum. Ekran kartım; AMD Radeon HD 6570. 23/02/2016 sürümü ile güncel.
Teşekkür ederim ama bu geçişlerde neden böyle oluyor?Siz sanırım geçişlerde sorun yaşıyorsunuz. Bu ayarı yapın:
Eki Görüntüle 144095
Dediğim ayarları yapın sonra sonucu buraya paylaşın.Teşekkür ederim ama bu geçişlerde neden böyle oluyor?
Şaunlık bir sorun yok.Çok teşekkür ederim vaktini ayırıp yardımcı olduğun için.Dediğim ayarları yapın sonra sonucu buraya paylaşın.
Rica ederim. Technopat ailesi olarak ben sana teşekkür ederim. Saygılarımla...Şaunlık bir sorun yok.Çok teşekkür ederim vaktini ayırıp yardımcı olduğun için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.