32 Bit Windows nasıl 64 Bit yapılır?

ozan şahin

Kilopat
Benim Windows 10 32 bitti. 64 yapmak için Microsoft'tan Windows 10 indirdim kurulumu yaptım fakat yine 32 Bit kurulmuş ve de 64 Bit ya da 32 Bit seçme gibi bir şey yok. Kurarken ya da Microsoft'tan indirirken... Nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim Windows 10 32 bitti. 64 yapmak için Microsoft'tan Windows 10 indirdim kurulumu yaptım fakat yine 32 Bit kurulmuş ve de 64 Bit ya da 32 Bit seçme gibi bir şey yok. Kurarken ya da Microsoft'tan indirirken... Nasıl yapacağım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun izleyerek adımları takip ederek yapabilirsiniz.

Kardeşim şunu buldum bak istersen yardımcı olabilir.

Format. USB ile.
kanka şuanda win 10 iniyor başka bilgisayara kurcam dedim 64 bit seçtim yüklendikten sonra bilgisayardaki hiç birşeyi silmeden nasıl 64 bit yapabilirim ?
CPU'nunzun 64 Bit olduğunu emin misiniz? CPU-Z programını indirip "CPU" kısmının fotoğrafını atın.

Evet zaten özellikler kısmında 32 Bit işletim sistemi 64 Bit işlemci tabanlı yazıyor.

kanka şuanda win 10 iniyor başka bilgisayara kurcam dedim 64 bit seçtim yüklendikten sonra bilgisayardaki hiç birşeyi silmeden nasıl 64 bit yapabilirim ?

Evet zaten özellikler kısmında 32 Bit işletim sistemi 64 Bit işlemci tabanlı yazıyor.
C diskini ikiye böl ardından gerekli olan dosyaları D diskine at.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı