32 Çekirdekte Görmek İstediğiniz Testler

Crysis, GTA 5, CS GO (ama ali abi oynasın), 3D Mark (Fire strike yada Time Spy). Kısaca oyun testleri.

GTA V testinin bir mantığı yok Crysis daha iyi olur. Ama oyun olarak en iyisi Total War olabilir kesinlikle bir stratejiye yer verilmesi gerek.

Gercekten War thunder testini görmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cinebench'te çoklu çekirdek gelirse güzel olur Ben en azından 5000 puan bekliyorum

Klip montajı gibi uzun kaliteli çekimler test edilse bir çok kişiye katkı sağlayabilir ama o testi yapmak biraz sıkıntı.

AC Origins'te tüm çekirdeklerin kullanım oranını görecek şekilde en yüksek ve en düşük grafik ayarlarında test edebilir misiniz? En düşük grafik ayarlarında ekran kartının sınırlarına varmadan işlemci ne kadar FPS verebilecek çok merak ediyorum.

GTA V testinin bir mantığı yok Crysis daha iyi olur. Ama oyun olarak en iyisi Total War olabilir kesinlikle bir stratejiye yer verilmesi gerek.
Ama insanların çoğunluğu Gta V'yi daha iyi biliyor ve kendi sistemleriyle rahatlıkla karşılaştırabilirler ondan dedim birde pubg testide yapabilirsiniz. [emoji1]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…