32 Çekirdekte Görmek İstediğiniz Testler

Zaten o islemci sen al oyun oyna diye yapmadilar. O bir Workstation islemcisi. Ama oyun oynayabilirsin. Ama bununla oynayacagina I7-8700K&R7 2700X al. Daha ucuza benzer performans alirsin

Sen oyun oynarken Xeon kullanan gordun mu? Oyun icin Core serisi kullanilir. Is icin Xeon.

Oyun oynarken Ryzen, is icin TR kullanilir. E5 2667 V3'e 2000$ verir misim yoksa I7 8700K ile isi kapatirmisin?
Hayır ben oyun için kullanılan işlemcideki tüm çekirdekleri ne zaman kullanıcağımı sormuştum. 8 çekirdekli ryzen işlemcinin neden 8 ini birden kullanmıyorum.

Hayır ben oyun için kullanılan işlemcideki tüm çekirdekleri ne zaman kullanıcağımı sormuştum. 8 çekirdekli ryzen işlemcinin neden 8 ini birden kullanmıyorum.

Sana soyle anlatayim, tum cekirdekler birbirlerine paralel bagli. Ve seri islem oldugu icin tum cekirdekler %100 kullanilmiyor.

Oyunlarda coklu cekirdek onemlo degildir. FX 8350. 8C bir islemci. Birde I5 4690K. FX 8350 render gibi COKLI CEKIRDEGE DESTEK VEREN UYGULAMALARDA I3 I5 I7 hepsini tokatliyor. Ama oyunlarda, yani coklu cekirdege destek vermeyen uygulamalarda 8350, cakiliyor.

Umarim anlatabilmisimdir.

Birde GPU kullanimi %95'in ustundeyse CPU kullanimi %1 bile olmasi sikinti degil. %100 CPU kullanimi demek darbogaz demektir.

İnanamayacaksınız fakat CS:GO istiyorum! Neden mi? Son zamanlarda CS:GO oyuncularının 300-400 FPS isteği arttı. Bu işlemci ile en düşük ayarlarda ve 1024x768 çözünürlükte kaç FPS'ye kadar çıkabileceğini çok merak ediyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı