32" Curved olmayan monitör önerisi

• Konuyu başlatan CCAKE
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 297

CCAKE

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba ben eskiden monitörleri hep gidip alıyordum arkadaşlar artık istediğim modeller bulunmuyor Vatan PC de. Yani beğendiğim modeller ya Curved cıkıyor ya da Vatan PC'nin ilgili şubesinde olmuyor. Bana 31.5 inc 32inc arasında OLED olmayan Curved olmayan verilen parayı en çok hak eden monitörü önerir misiniz? Bütçe sıkıntısı yok.

Merhaba ben eskiden monitörleri hep gidip alıyordum arkadaşlar artık istediğim modeller bulunmuyor Vatan PC de. Yani beğendiğim modeller ya Curved cıkıyor ya da Vatan PC'nin ilgili şubesinde olmuyor. Bana 31.5 inc 32inc arasında OLED olmayan Curved olmayan verilen parayı en çok hak eden monitörü önerir misiniz? Bütçe sıkıntısı yok.
34 inç ister misiniz? Bütçeniz nedir?

Kavisli istememenizin sebebi nedir? Büyük monitör istiyorsanız eğer hikayeli oyunlar oynuyor ve dizi film izliyor olmanız lazım. VA panel bu amaca hizmet eder bu yüzden büyük monitörlerin %90'nı VA panel ve kavislidir.
ben oyunu 2. planda oynamayı düşünüyorum asıl pc de yaptıgım şeyler yazılım ve siber güvenlik. kavisli daha önce kullanmadım bilmiyorum ön yargım var uzaktan bakınca garip gözükürmü diye düşünüyorum cünkü film acıp uzaktan izliyorum bazen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı