32 GB lik USB'ye Windows 10 yazma

Sistemimi 8 GB'lik Flash disk ile kurdum sıkıntısız çalışıyor. Muhtemelen 64 abartı kaçar ama diğerleri de ucuza gider deyip 32 GB'de karar kıldı.

Vatan Bilgisayar'dakilerin söylediğine pek inanmayın. Gözümün önünde GTX 1660'lı PC için 700W PSU sattılar bir baba oğula.
İşin garibi, kendisi de satmaya çalışmadı. Al bir yerden, evde Rufus programıyla yaz dedi. Herhangi bir PC malzemesi satan yerden de o belleği temin edebilirsin dedi. Anlam veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin garibi, kendisi de satmaya çalışmadı. Al bir yerden, evde Rufus programıyla yaz dedi. Herhangi bir PC malzemesi satan yerden de o belleği temin edebilirsin dedi. Anlam veremedim.
Sallamış da olabilir, fazla takmamak lazım.

Sallamış da olabilir, fazla takmamak lazım.
Anladım hocam. Bir şey daha soracağım. Eski sistemimi satıp, yeni sistem topladım, nasıl sizce? Ryzen 5 3600, Gigabyte Aorus Pro B450, GSkill 8 GB 3200 MHz.

Win7 için 4GB, Win10 için 8GB USB Flash Bellek yeterlidir.

USB yi bootable disk olarak değil de, işletim sistemini direk USB nin içine atarsanız Sata yerine USB nin hız limitlerine takılır sistem hep donar. Stabilite söz konusu bile olmaz. Başlığı okuyunca böyle yaptın sandım.

Sistem iyi de RX 590 alsaydınız daha iyiydi. GTX 1070'ten biraz daha güçlü, fiyat olarak da 1070'ten biraz daha uygun.

USB meselesine gelecek olursak, 32 GB USB bellek uydurmanın uydurması olmuş. 8 GB bile yeter. Zaten Windows 10'un ISO dosyası 4,3 GB.

@yika38

Kardeş nereye RX590 daha güçlü aralarında oyun anlamında 5 ila 10FPS fark var GTX1070 daha güçlü.

Ha yanlış anlaşılmasın 1300TL ye RX590 alınıyorken gidip de GTX1070 alınmaz.

GTX 1070'i 3 sene önce almıştım zaten İşlemci, RAM ve anakartı satıp o parçaları değiştirdim. Önceden; i5 4590, Gigabyte Gaming3 Z97X, 16 GB 1600 MHz RAM vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…